Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıştık zaten kimi önerseler bunu derim herhalde![]()
Dogru dürüst Transfer yapalim
Schalke yi elip, sans ile Porto/Malaga yi cekip, onulari eledimiz anda, Yari FInaldayiz beyler.
Bi cacık yaptıgı yok amrabatta yapıyor bunları :lol:
emrah f.terim her transfer doneminde ayni aglamayi yapiyor.150 kisiyi veto et ondan sonra git yigiti al sercani israrla iste,ona pahali de buna butcemiz yetmez de (sanki cebindenn para cikacak) hep ayni seyleri yapiyor unal aylsali taraftarin onune transfer yapmayan adam olarak cikariyor kendide iste bu inkanlarla neler basariyorum gorun egolarina yatiyor.alistik artiktransferleri(eğer yönetim becerebilirse) bekleyelim ondan sonra tepkimizi gösteririz
Chadli diyorlar Arif
O resme dikkatlice bak
Neden tertemiz bir bakış açın olduğunu daha iyi anlarsın...
Dogru dürüst Transfer yapalim
Schalke yi elip, sans ile Porto/Malaga yi cekip, onulari eledimiz anda, Yari FInaldayiz beyler.
emrah f.terim her transfer doneminde ayni aglamayi yapiyor.150 kisiyi veto et ondan sonra git yigiti al sercani israrla iste,ona pahali de buna butcemiz yetmez de (sanki cebindenn para cikacak) hep ayni seyleri yapiyor unal aylsali taraftarin onune transfer yapmayan adam olarak cikariyor kendide iste bu inkanlarla neler basariyorum gorun egolarina yatiyor.alistik artik
schalkeyi bu kafa bu vizyonla eleriz diye dusunenler ruyadan uyansin,yok oyle beles bir dünyaDogru dürüst Transfer yapalim
harcanan futbolcularımız cok
felipe
perez
pino
kosecki
gutchow
daha kimler kimler
Sol acik, niye aliyoruz?
öyle mi düsüniyor Terim aceb.
Amrabat------Hamit-Melo-Selcuk----Chadli
----------------------Burak
433
emrah f.terim her transfer doneminde ayni aglamayi yapiyor.150 kisiyi veto et ondan sonra git yigiti al sercani israrla iste,ona pahali de buna butcemiz yetmez de (sanki cebindenn para cikacak) hep ayni seyleri yapiyor unal aylsali taraftarin onune transfer yapmayan adam olarak cikariyor kendide iste bu inkanlarla neler basariyorum gorun egolarina yatiyor.alistik artik
akillli konus sen kimsin la sacmalama falan diyosun.sanane milletin dusuncesinden bak isineAbi sacmalamayın ne alaka![]()
harcanan futbolcularımız cok
felipe
perez
pino
kosecki
gutchow
daha kimler kimler
Lincoln
Misimovic
Keita