Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dogru dürüst Transfer yapalim :mad:

Schalke yi elip, sans ile Porto/Malaga yi cekip, onulari eledimiz anda, Yari FInaldayiz beyler.

Vay forumda ne muhabbetler dönmüş çavuşlar falan :D

Forumu iyice yıkayın :D

Bi cacık yaptıgı yok amrabatta yapıyor bunları :lol:

Amrabat şanslı...Pino'nun oynadığı kadro ile Amrabat'ın oynadığı kadro arasında gece ile gündüz fark var...

Biri Ayhan ve Mustafa Sarp'la oynuyor..Arkasında Serkan Kurtuluş,Hakan Balta...

Diğeri Selçuk ve Melo ile oynuyor..Arkada Riera,Eboue...

transferleri(eğer yönetim becerebilirse) bekleyelim ondan sonra tepkimizi gösteririz
emrah f.terim her transfer doneminde ayni aglamayi yapiyor.150 kisiyi veto et ondan sonra git yigiti al sercani israrla iste,ona pahali de buna butcemiz yetmez de (sanki cebindenn para cikacak) hep ayni seyleri yapiyor unal aylsali taraftarin onune transfer yapmayan adam olarak cikariyor kendide iste bu inkanlarla neler basariyorum gorun egolarina yatiyor.alistik artik

Beyaz Tv'de Ömer Toprak, Galatasaray yolunda haberi var. Abisi ile konuşmuşlar.

Dogru dürüst Transfer yapalim :mad:

Schalke yi elip, sans ile Porto/Malaga yi cekip, onulari eledimiz anda, Yari FInaldayiz beyler.

sonrada, ilk önce sola, sonra sağa ondan sonra tekrar sola bakıp, bu yazıyıda 798788787 kişi ile paylaşıp, gözümüzü 5 kez açıp kapattıktan sonra kupayı bile alabiliriz hacı.

harcanan futbolcularımız cok

felipe

perez

pino

kosecki

gutchow

daha kimler kimler

emrah f.terim her transfer doneminde ayni aglamayi yapiyor.150 kisiyi veto et ondan sonra git yigiti al sercani israrla iste,ona pahali de buna butcemiz yetmez de (sanki cebindenn para cikacak) hep ayni seyleri yapiyor unal aylsali taraftarin onune transfer yapmayan adam olarak cikariyor kendide iste bu inkanlarla neler basariyorum gorun egolarina yatiyor.alistik artik

Abi sacmalamayın ne alaka :D

Sol acik, niye aliyoruz?

öyle mi düsüniyor Terim aceb.

Amrabat------Hamit-Melo-Selcuk----Chadli

----------------------Burak

433

yada

Amrabat(Hamit) ----Melo-Selcuk----Riera

-----------------Chadli---------------

-------------Burak-------------

Rahman usta hocaya cok sallıyosun haksız yere

1-Sercanı kiralık alalım dedi

2-Yigit'i illa alalım demedi

Ki

Bu sercana millet 5-6 mn € verip niye alınmıyor basıp parayı alalım diyende coktu unutmayalım keza yigitede öyle

Hoca'nın transfer politikasındaki acıklamalar beni cok memnun etti acıkcası Bravo hocaya yönetim üstüne düşen görevi yerine getirirse hoca burda yıllarca devam edecek eninde sonunda avrupada cl cok zor ama en az bir uefa kupası daha getirecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt