Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rahman usta hocaya cok sallıyosun haksız yere

1-Sercanı kiralık alalım dedi

2-Yigit'i illa alalım demedi

Ki

Bu sercana millet 5-6 mn € verip niye alınmıyor basıp parayı alalım diyende coktu unutmayalım keza yigitede öyle

Hoca'nın transfer politikasındaki acıklamalar beni cok memnun etti acıkcası Bravo hocaya yönetim üstüne düşen görevi yerine getirirse hoca burda yıllarca devam edecek eninde sonunda avrupada cl cok zor ama en az bir uefa kupası daha getirecektir
yaw murat hocaya cok yuklendigimiz yok,onune geleni veto etmis birinden bahsediyoruz.f.terimin egolarini bilmeyen yok.hala tahtayi koysam sahaya oynatirim mantiginda.ne demek turkiye icinden transferi halledersem mutlu olurum.bumudur s.liginde gruptan cikmis t.direktor vizyonu

Arkadaşlar afedersiniz ama burada Pino'yu savunuyorsunuz futboldan anlarmış, adam çok iyiymiş gibi. Kaç defa şans geldi katkısı sıfır oldu. Oynarken söverseniz gidince değerli olur. Allah aşkına söyleyin Pino ne oynadı ya. Sonra Chadli, Bernard isimleri geçince yönetime, Fatih Hoca'ya sallarsınız. Pino'yu da Messi yaptınız ya helal olsun.

Hadi Pino yu biz harcacık da. Pino hangi takımda oynamış arkadaşlar.

yaw murat hocaya cok yuklendigimiz yok,onune geleni veto etmis birinden bahsediyoruz.f.terimin egolarini bilmeyen yok.hala tahtayi koysam sahaya oynatirim mantiginda.ne demek turkiye icinden transferi halledersem mutlu olurum.bumudur s.liginde gruptan cikmis t.direktor vizyonu

Ben böyle bişey duymadım eger dediyse ben kacırdıysam yerli anlamında demiştir mutlaka cünkü diger söylemlerine bakarsan cok akılcı terim gibi adam kendi bindigi dalı kesermi adam shakirileri suarezleri istedi baskan cıktı tv programında bilip bilmeden yok onun ederi en fazla 5 dir 4 dür dedi Hoca Fio ve Milandan sonra ben oldum havasındaydı ama şimdiki terim cok baska yeniliklere acık kalıplara girmiyor bence cok üstüne gidiosun haksızlık ediosun ki adam bir sene icinde takımı sampiyon yaptı sampiyonluga ambargo koyacak potansiyele sahip iskelet olusturdu ve 6-7 sene sonra katılabildigimiz clde gruptan cıkardı el insaf:)

o kafayla bide cvp yazmaya calisiyosun.yarim kilo kültür mantarinda bile senden daha fazla kültür vardir o bile daha guzel cvp yazardi

Ben böyle bişey duymadım eger dediyse ben kacırdıysam yerli anlamında demiştir mutlaka cünkü diger söylemlerine bakarsan cok akılcı terim gibi adam kendi bindigi dalı kesermi adam shakirileri suarezleri istedi baskan cıktı tv programında bilip bilmeden yok onun ederi en fazla 5 dir 4 dür dedi Hoca Fio ve Milandan sonra ben oldum havasındaydı ama şimdiki terim cok baska yeniliklere acık kalıplara girmiyor bence cok üstüne gidiosun haksızlık ediosun ki adam bir sene icinde takımı sampiyon yaptı sampiyonluga ambargo koyacak potansiyele sahip iskelet olusturdu ve 6-7 sene sonra katılabildigimiz clde gruptan cıkardı el insaf:)

kendi içimizde halledersek mutlu olurum dedi diye hatırlıyorum yani mevcut kadro içinden.

Hay şu vizyon lafını zırt bırt kullanan FM oynanan klavye ergenlerine .....

Hay şu transfer nöbetinde kahve muhabbeti yapan tiplere... (antuyla dalga geçiyorsunuz onlar gibi olmaya başladınız.)

Hay şu Fatih Terimde Türkiye'den başka oyuncu bilmez bıdı bıdı laflarına...

Hay şu yine Yiğitlere Necatilere kaldık tripleri atanlara

HAY ŞU TRANSFERE TAPAN TRANSFERSARAYLILARA Ulan bir sakin olun ben de çok memnun değilim ama zırt bırt eleştiriyorsunuz Hocaya laf atıyorsunuz yok o olduğu sürece yıldız izleyemezmişizde bilmem efendi olun efendi.

cluj ve braga yi gecip guruptan cikamiyosa biraksin zaten bu isleri.f.terim bu yilla beraber 8 .yili gs de ve ilk kez gruptan cikarabildi buda var

Büyük maçları son Braga maçı hariç iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci devre bir iki takviyeyle toparlanır.

bu sene bir çok maçta kötü oynadık. iyi görünmemizin nedeni rakibin öne geçtikten sonra geri çekilmesi ve kontra atak oynaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt