Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

40 yıldır forumdayım ilk defa biriyle tartışıyorum, kötü oldum. :sad007:

raki-istanbul.jpg

buyur renktas

Melih renktaşın dediği kesin bilgiyse ben tahmini bir rakam söylemiştim

2012 için gelir dağılımında böyle geçiyor renktaş. ikinci tur da puan primi fln veriliyorsa ayrı olarak senin söylediğin kapıya çıkıyor.

ben gittim buralar şenlenmiş :sad007:

adminde resimleri silmiş :mad:

reis kendi haline bırakın yavaş yavaş sızar o,dokunmayın.

Yetkili bir arkadaş Oktay Karaca transfer nöbetine giremiyormuş açarsa iyi olur. Adam meyhaneciler başlığına düşmüş. alkol komasına girmeden kurtarmak lazım :D

2012 için gelir dağılımında böyle geçiyor renktaş. ikinci tur da puan primi fln veriliyorsa ayrı olarak senin söylediğin kapıya çıkıyor.

o hesaba işte galibiyette şu kadar beraberlikte bu kadar para alıyorsun hesabıyla gittim.

benim bildiğim her turda galibiyete UEFA ekstra para veriyor?

bende aynen senle tartıstık...ama benden tavsiye tartısacaksan sahsıyla tartıs..kimsenin annesini yada yakınını koyma ortaya..belkide digerleri benim gibi alttan almaz

Özür dilerim öncelikle annene laf etmem doğru olmadı. Ben bana niye öyle cevap verdiğini anlamadım. (İlk yazdığın mesaj)

Aynen bildiğin gibi renktaş.

diyelim turu geçtik.

bilet paraları filan alacağımız bir tane kaliteli futbolcunun bonservisini cıkartırız + Türkiye ligi şampiyonluğu ve CL'ye gitme garantisi sezon sonu da abartmadan transfer yapıldığı anda her türlü kardayız.

Duy bizi Ünal Başgan

diyelim turu geçtik.

bilet paraları filan alacağımız bir tane kaliteli futbolcunun bonservisini cıkartırız + Türkiye ligi şampiyonluğu ve CL'ye gitme garantisi sezon sonu da abartmadan transfer yapıldığı anda her türlü kardayız.

Duy bizi Ünal Başgan

işine geleni duyar o Emrah. Bu işine gelmez sanırım :D

Lampard'ın menajeri Steve Kutner, sezon sonu Chelsea ile sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli oyuncu ile ilgili yaptığı açıklamada, Chelsea ekibinden herhangi bir yeni sözleşme teklifi gelmediğini belirterek, Lampard'ın sezon sonunda Londra ekibi ile yolları ayıracağını belirti./Sporx

[h=2]Serbest Meslek Erbabıyım ...Kebap Yani Ohh[/h]

diyorsun? :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt