Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.205
- 3.013
Cevap: Transfer Nöbeti
galatasaray.org'a uyeligi olan varmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
buyur renktas
Serbest Meslek Erbabıyım ...Kebap Yani Ohh
diyorsun? :lol:
ne lazım Emir Reis?
biraz yuklensek diyorum ustad :ka23: podolski zamani epey yuklendiydik 4 gun sonra KAP'a bindiydi
eriksen aqar:cool:
Reis oluru varmı sence Eriksen' intek atımlık barutu böyle kullanmayalım.
var diyorsan ne yazmak gerekiyorsa bildir gönderelim![]()
Reis oluru varmı sence Eriksen' intek atımlık barutu böyle kullanmayalım.
var diyorsan ne yazmak gerekiyorsa bildir gönderelim![]()
oluru var aga da, maksat yonetimi haberdar etmek acikcasi olmadi yazin girisim yapsinlar ne bilem
+ fb belhanda'yi falan alirsa oluru olur bnc :ka23:
Aga sen organize et, senin açtığın konuların faydasını gördük. Tur atladık, vesselam. Var benim üyelik, destek oluruz. :yenieek:
Emir Reis mission completed arada Honda' yı da sıkıştırdım bunların haberi yoktur onun sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldığına
abi türk futbolcu dogru dürüz yok, cikan da zaten tek iki üc seyi iyi yapaibliyor geri seylerde cok acil bicimde eksikleri var, sonra transfer oluyor zaten umrumda da degil onlari gidermeye. Problem ama zaten baska yerlerde baslyiro, bu ülkede dogru dürüz Futbol Akademileri var mi ? Nerde millet futbol oynamak icin yer bulabilyior mu ? istanbula gidin her yer full beton. Almanya da yasiyorum ve her 10a kilometre de amatör genc futbol külübeler var saha iglen, benim kapiminim önünde iki tane bile var aralarinda 2 km bile yoktur.
Buna da Türkiye bisey yapmali poltika, neden spor bakani var, da yaptigi sey hic birsey ? tek yapitigi lütfen olimpaytlari bize verin demek
guzel fikir ustats, eriksen icin herseye deger f'sure.
bir kac organizasyon modeli dusuneyim o hal :ka19:
Araya Serdar taşçı'ı sıkıştırsaydınız iyiydi :yenieek: