Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

galatasaray.org'a uyeligi olan varmi

raki-istanbul.jpg

buyur renktas

Rentas seni buraya alalim https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-cafe/8589-meyhaneciler-buraya___.html

biraz yuklensek diyorum ustad :ka23: podolski zamani epey yuklendiydik 4 gun sonra KAP'a bindiydi

eriksen aqar:cool:

Reis oluru varmı sence Eriksen' in :D tek atımlık barutu böyle kullanmayalım.

var diyorsan ne yazmak gerekiyorsa bildir gönderelim :D

taraabt yazalım.yada anket açalım kimi istersiniz diye ama kaka diego tarzı değil genç ve takıma katkı yapcak birilerini yazalım.en çok oyu alanı gönderelim forumca uzaştığımız bir isim olsun ki etkisi büyük olsun.

Reis oluru varmı sence Eriksen' in :D tek atımlık barutu böyle kullanmayalım.

var diyorsan ne yazmak gerekiyorsa bildir gönderelim :D

oluru var aga da, maksat yonetimi haberdar etmek acikcasi olmadi yazin girisim yapsinlar ne bilem

+ fb belhanda'yi falan alirsa oluru olur bnc :ka23:

oluru var aga da, maksat yonetimi haberdar etmek acikcasi olmadi yazin girisim yapsinlar ne bilem

+ fb belhanda'yi falan alirsa oluru olur bnc :ka23:

CL' de oynadı diye oluru varmı dedim reis yazalım bari.

altına da not ekliyeyim scout olarak alsınlar bizim forumu işe

asgari ücrete yaparız burda bedava ya yapıyoruz zaten :D

Emir Reis mission completed arada Honda' yı da sıkıştırdım bunların haberi yoktur onun sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldığına

Aga sen organize et, senin açtığın konuların faydasını gördük. Tur atladık, vesselam. Var benim üyelik, destek oluruz. :yenieek:

guzel fikir ustats, eriksen icin herseye deger f'sure.

bir kac organizasyon modeli dusuneyim o hal :ka19:

abi türk futbolcu dogru dürüz yok, cikan da zaten tek iki üc seyi iyi yapaibliyor geri seylerde cok acil bicimde eksikleri var, sonra transfer oluyor zaten umrumda da degil onlari gidermeye. Problem ama zaten baska yerlerde baslyiro, bu ülkede dogru dürüz Futbol Akademileri var mi ? Nerde millet futbol oynamak icin yer bulabilyior mu ? istanbula gidin her yer full beton. Almanya da yasiyorum ve her 10a kilometre de amatör genc futbol külübeler var saha iglen, benim kapiminim önünde iki tane bile var aralarinda 2 km bile yoktur.

Buna da Türkiye bisey yapmali poltika, neden spor bakani var, da yaptigi sey hic birsey ? tek yapitigi lütfen olimpaytlari bize verin demek

kesinlikle dogru bunun cözümünü bulmalari lazim .

yabanci sinirini destekleyenlere sunu söylemek istiyorum ,eger destekliyorsaniz hic kimse sikayet etmesin neden avrupada basarili olamiyoruz neden futbolumuz seviyesi düsük .

ben kesinlikle türkiyede yabanci sinirinin kalkmasini istiyorum bu ülkede degeri 2 milyonluk oyuncu transfer oluyor 5 milyona 7 milyona birde türk oyuncular türkiyede büyük paralar kazandigi icin baska bir ülkeye gitmiyor bizim futbolcularimizin tek derdi bir istanbul takimina kendimi atiyim orda dünyanin parasini kazanip kaliyim diye düsünüyor ,halbuki yabanci sinirlamasi olmasa istanbul takimlari daha cok yabanci futbolcularina yönelicek ve anadolu takimlari elindeki olan gelecek vaad eden türk oyuncularini hemen istanbul takimlarina satmiycak yada satamiyacak o zaman ne olucak türk genc oyunculari daha cok sans bulucak ve erken gelemiyecekler istanbula ve dahada cok calisicak ve gelistircek kendini olmadi o zaman yurt disina gidecek orda devam edicek ve o zaman kendini dahada gelistirme sansi bulucak .

guzel fikir ustats, eriksen icin herseye deger f'sure.

bir kac organizasyon modeli dusuneyim o hal :ka19:

Aga Eriksen dedin diye gittim pes 2012 oynarken Eriksen'in ülkesini seçmiştim. :D 3 asist 1 gol ile maçı bitirmişti, zaten 4 gol olmuştu.:yenieek:

Velhasıl, iyi futbolcu izledik youtube beğendik, forum gereğini yaptık. :D

Aga sen organizeni et, gerisi gelir zaten :yenieek:

Araya Serdar taşçı'ı sıkıştırsaydınız iyiydi :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt