Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Değer.. Teknik direktöre verilen değerden başlayım. Fatih Terim ve Mustafa denizliyi yerli olarak diğerlerinden ayrı tutmuşumdur bugüne kadar. Onun dışında Galatasarayı taşıyabilecek ve Galatasarayında onu taşıyabileceği bir teknik direktör yok bana göre. Tabi yerli olarak.

bak mesela takım içinde en iyiler diye sıralama yaparken renktaşlarımız ilk üç daima yabancı.

eğer transferler Fatih Hoca' nın istediği yönde olursa yine sallıyacaklar renktaş.

herkes Sneijder, Kaka istiyor

Dogru.dortmunda baktigimiz zaman orta sahaya ,bender-kehl-ilkay.bizde melo-selcuk-hamit. Adamlar 1860 münchenden nürnbergden nerdeyse befava alip yildiz yaptilar takir takir oynuyorlae

Sıralamanın adaletine bakmak lazım.

genellikle yapılan sıralamalar

Muslera

Melo

Eboue.

ya bu takımda Burak,Semih,Selçuk gibi canına dişine takıp oynayanlar var

Dogru.dortmunda baktigimiz zaman orta sahaya ,bender-kehl-ilkay.bizde melo-selcuk-hamit. Adamlar 1860 münchenden nürnbergden nerdeyse befava alip yildiz yaptilar takir takir oynuyorlae

sağda solda Götze, Reus, ileride Lewandowski. tam bir makine gibi çalışıyor :D

Valla bir sıralama yapacak olsam ilk sıraya Umutu yazardım ben. Neredeyse hatasız oynuyor. hep doğru zamanda doğru yerde. yanlış hatırlamıyorsam 10 gole ulaştı. Ve meloyu sanırım son sıraya yazarım bu sezonki performansıyla. dökülüyor resmen.

Aynen, geosskreutz,reus kimi koysan döktürüyor :D

Valla bir sıralama yapacak olsam ilk sıraya Umutu yazardım ben. Neredeyse hatasız oynuyor. hep doğru zamanda doğru yerde. yanlış hatırlamıyorsam 10 gole ulaştı. Ve meloyu sanırım son sıraya yazarım bu sezonki performansıyla. dökülüyor resmen.

Doğru bak Umut'u unuttum ben

Aynen, geosskreutz,reus kimi koysan döktürüyor :D

Barcelona' dan sonra takım kimliğine bürünen Avrupadaki 2. takım.

Umarım Barca - Dortmund izleriz bu sene

Schalkeyi elesek, Sonra Porto malagayı elese ve kurada bize çıksalar. Hazır bu kdr gelmişken bir yarı final görsek. Neyse uykum gelmeye başlayınca böyle hayaller alemine dalıyorum :D

hazır Malaga Isco yu sattı satacak

Biz diegoya talim terbiye edelim renktaş. Fazla hayal kurmaya gerek yok :D Transfer sezonu bittikten sonra bir sol bek alınmamışsa şayet kabuslar başlar. Farfanın sol tarafı otoban yapma ihtimali %99

Biz diegoya talim terbiye edelim renktaş. Fazla hayal kurmaya gerek yok :D Transfer sezonu bittikten sonra bir sol bek alınmamışsa şayet kabuslar başlar. Farfanın sol tarafı otoban yapma ihtimali %99

Düşün birde Riera sakatlandı.

Bugün maçı izledinmi H.Balta iyice salıvermiş artık.

Farfan bizim oraya evine girip çıkar gibi gelir gider

Düşün birde Riera sakatlandı.

Bugün maçı izledinmi H.Balta iyice salıvermiş artık.

Farfan bizim oraya evine girip çıkar gibi gelir gider

izlemez olurmuyum. Bizim uykularımızın kaçma sebebi bunlar mı acaba :D

İyi geceler renktaşlar...fazla takip edemiyorum transferi , ne var ne yok acaba birisi kısaca isimleri yazarsa sevinirim :)

12 üye online,nerdesiniz renkdaslar alooooo:D

İyi geceler renktaşlar...fazla takip edemiyorum transferi , ne var ne yok acaba birisi kısaca isimleri yazarsa sevinirim :)

Carlinhos. Sneijder. wolsburglu diego. Eskişehirli diego. Alper potuk. Bunlar medyanın söyledikleri. Kulübün söylediği bir isim henüz yok :)

izlemez olurmuyum. Bizim uykularımızın kaçma sebebi bunlar mı acaba :D

abi en büyük korkum bizim sol taraf Allah'a emanetiz eğer baskı kurabiliyorsak fazla göze batmıyor ama denk takım orayı afedersin deliyor geçiyor. gerçek bir solbek lazım.

Carlinhos olur başka biri olur oraya adam bütün mevkilerden önce lazım

hoşgeldin renktaş. 1-2 sayfa geride Fatih Hoca' nın acıklamaları var dinlemek istersen

Dünya' da bizim alabileceğimiz genç yetenekler kimler var size göre?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt