Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim yönetimdekiler özellikeld ebaşkan gidip çoluk çocuk torun baksın bi zahmet

Olmayacak isimlermiş

BAsın yazmıyorki hoca Refik arkan denen şahsiyet basına şişirmeler veriyor

Şu adamın ağzının payını veremiyorsan basınada bok atmayacaksın

Benim her zaman dediğim birşey var transfer yapmadan önce döküntüleri göndereceksin..

Çağlar ????

Balta ????

Ceyhun ???

Carlinhos (Bernard) ve Kerim Frei dogru demek ki

Yönetim dua etsin Fatih Terim gibi biri başta.

Aslında sosyal medya bu konulra da çok ciddi güçtür.Muslera örneğinde olduğu gibi sosyal medyadan belki bişiler gene işe yarayabilir.

Ekonomik olarak geri dönüşü olan oyuncuları istiyoruz dedi hoca.

Fatih Terim: "Ismarlama haberlere gerek yok, son kararı teknik olarak ben veriyorum. Mümkünse ekonomik olarak geri dönüşü olan oyuncuları almak istiyoruz. Seyircinin bize olan güvenini ve inancını biliyorum, o sorumluluk bilinciyle davranıyorum."

gerı donusu olan oyuncular gencler

6 ay oynamıs adamları yazmayın

Fatih Hoca, Bernard ve Chadli gibi genç oyuncuları kastetti bence.

hoca şimdiden bütün sorumluk bende diyip transfer olmayacak havasımı yarattı banamı öyle geldi:confused:

hoca taraftar sana güvenmiyor ki transfer konusunda eski konuda ki mesajların %70'i olumsuz içerikli..

Fatih Terim: "İsmi, kariyeri olan her oyuncuyu kabul edeceğiz diye bir şey yok. Ben karar verirken GS'nin bundan sonraki yıllarını da düşünmek zorundayım."

Hoca geçen sene Shaqiri ve Suarez'i isterken de aynı şeyleri söylemişti. Yönetim Ronaldinho diye tutturmuştu ama ona vereceğimize Shaqiri'yi alalım demişt. Demekki yine yönetim saçma sapan birinde ısrar ediyor, hoca da Frei, Bernard gibi isimleri istiyor gibi geldi bana.

Konuşmalardan bunu çıkardım açıkçası.

Boşuna ümitlenmeyin abi, yönetim bu taraftarı ayakta uyutuyor işin özeti bu kısacası.

iş bize düsüyor beyler baskıyı artırmalıyız

Sıkıntılı bir transfer dönemi geçireceğimiz belli oldu.

En azından Fatih hocanın söylemlerinden ve yüz ifadesinden de anlaşıldığı üzere son güne kadar transfer nöbeti tutacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt