Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hocanın dediğine göre Carlinhos'u 2 seneye çok iyi fiyata satabiliriz....

Keza Chadli ve Bernard'ıda öyle...Frei ise Yeni Arda denmesi yeter...

Pele diye bir adam vardı onuda sırf bu ekonomik geri döüş için istedik...Dorlan Pabon'dan yeni bir wonderlid olacaktı.

aykut saçmalamassa fener alır ligi kesin

baskan bırdaha allahını seversen cıkıpta hoca ıstesın bız alırıız falan demesın bunyem kaldırmıyor :mad:

baskanin hoca istesin yeter biz aliriz aciklamalari palavra anlasilan hep borsa oyunlarimi bunlar bu gidisle keskeQ7 gelse dedirtirecekler bize

Hoca geçen sene Shaqiri ve Suarez'i isterken de aynı şeyleri söylemişti. Yönetim Ronaldinho diye tutturmuştu ama ona vereceğimize Shaqiri'yi alalım demişt. Demekki yine yönetim saçma sapan birinde ısrar ediyor, hoca da Frei, Bernard gibi isimleri istiyor gibi geldi bana.

Konuşmalardan bunu çıkardım açıkçası.

evet baskanda dedı bunu bızım üzerımızde calıstıgımız ,hocanın uzerınde calsıtıgı oyuncular var

baskanın calıstıgı oyuncular kesın tulunun eseerlerıdır

Yekta: "7.golü de atacaktık ama fazla maziye gitmek istemedik"

Kapatın nöbeti gidiyok

Anladığım kadarıyla Q7 Sneijder gibi kisiler olmayacak.Chadli bernard carlinhos kerim frei piyasadaki hocanın tarifine uyan isimler

Başkan yarın çıkar bir gazeteye hoca kimi isterse gidip alırız der

transfer konusunda bir türlü ısınamadım bu adama...

snijder ve diego gibi kulübe yüklü maliyetler getirecek oyuncular yerine bencede genç oyunculuar alınmalı bakalım kimler gelecek

Hocanın başarısızlığında direk kovacaklar. Eric Gerets'i(Bülent Tulun'un kankası) getirecekler.

bence.

Hocanın istediği oyuncuları veto eden birileri olduğu kesin ve Aysal'ın kendi istediği yada bazıların söylemleriyle istediği oyuncuları da Terim'in istememesi bu transfer dönemininde istediğimiz gibi geçmeyeceğini gösteriyor.

Yönetim transfer konusunda kesinlikle vizyonsuz.

muhtemelen fatih terim'e menajer usülü chivu-antonini-jaja-keita gibi mal mal isimler teklif edildi, o da tersledi 2-3 genc oyuncu söyledi orta yol bulamadilar

şu ana kadar yapılan isimler tamamen palavraymış

Geri dönüşü olan oyuncular ; Carlinhos,Berdnard,Chadli,Kerim Frei

sneijder diego ve sayre kimse beklemesin bence bu saaten sonra . bernard gibi genc birileri gelecek 100de100 herhalde.

Hoca geçen sene Shaqiri ve Suarez'i isterken de aynı şeyleri söylemişti. Yönetim Ronaldinho diye tutturmuştu ama ona vereceğimize Shaqiri'yi alalım demişt. Demekki yine yönetim saçma sapan birinde ısrar ediyor, hoca da Frei, Bernard gibi isimleri istiyor gibi geldi bana.

Konuşmalardan bunu çıkardım açıkçası.

arkadas, Shaqiriyi bayern isterken bize mi gelecek. hersey para degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt