Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Carlinhos 25 yaşında yanılmıyorsam ve bu adama 4 senelik sözleşme yapsak,5-6 milyona alsak 10'a satabilirmiyiz??

Geri dönüşüm için uygun şartları bana göre barındırmıyor..Bilmiyorum ya bu transfer muhabbeti gerçekten baydı..

Şunu diyim umarım Engin ve Elmander iyi bir kamp geçirir de yeni transferlerimiz olurlar..

Nacer 10 numarada oynar ama asil mevkisi sol kanat forvet, orda Amrabat var simdilik.

Nacer'i izledim tabi, Twente'yi cok izledim cünkü holanda liginde kupon yaptigim tek takim. Ayrica milli takim ile bize karsi da oynamisti. Bi aralar hatirliyorum, bu adam Hazard'dan daha fazla konusuldu. Zaten Twente'de bir Leroy Fer'i birde Nacer Chadli'yi begenirim.

Gelirse sevinirim, tam benim istedigim kanat tipi, ben birazda sov'a yönelik adamlari severim ama Chadli'de benim fikrime yakin. Calim atan ve ayni anda skorer olan bir kanat tarz. Iyidir ama Twente verirmi bilemem.

ola john nasıldır

Kerim Frei alsak bile oynatamayız...

Boş hayaller kurmayın...Sezon sonu

[video=youtube;R79lyoNJb0I]https://www.youtube.com/watch?v=R79lyoNJb0I[/video]

Kısacası Transferler ile ilgili basına laf sokmuş. Adam olun bende görüyorum yazılanları diyo.

Yani burda en büyük laf TSN'ye gidiyo bide :)

Carlinhos 25 yaşında yanılmıyorsam ve bu adama 4 senelik sözleşme yapsak,5-6 milyona alsak 10'a satabilirmiyiz??

Geri dönüşüm için uygun şartları bana göre barındırmıyor..Bilmiyorum ya bu transfer muhabbeti gerçekten baydı..

Şunu diyim umarım Engin ve Elmander iyi bir kamp geçirir de yeni transferlerimiz olurlar..

1.5 sene sonra kendini ispatlarsa satarsın..

clden gelen paralar nereye gitti 1 adam alsınlar paraya kıyıp en azından oyunun kaderini değiştirebilecek bir isim

Anlamadık ki abi Fatih Hoca karamsar bir havası vardı.Ve bunu dedi. Gerek ekonomik olarak gerekse de bazı konularda olmuyor bu transferler

AMK söyle yazmis haberin basinda

Twente’de harikalar yaratan 23 yaşındaki yıldız, G.Saray’ın aylardır aradığı ‘çilek’ olabilir. Chadli için 10 milyon euroyu gözden çıkaran sarı-kırmızılı kulüp bombayı patlatmaya kararlı.

Biz hic bir oyuncu hele ki Chadli'ye 10 milyon vermeyiz geciniz. Yalan haber yani.

jaja ucagi geri alsin

Paralar nereye gitti diyenler, borçların kendi kendine ödendiğini düşünenler sanırım :)

paşa da müthiş işler yapıyor ibricici de aldılar jaja çok iyi oyuncu ama istanbulda zor tutunması gece hayatı fazla bizde terim faktörü ile katkı verebilir belki

Banada İbricic'i alan adam o mevkiye niye Jaja yı alsın diyor.
..Jaja'yı biz alıp yola soksak harika olur ..

26 yaşında henüz..

Fatih Terim:

Biz eski, şöhretli futbolcuları kabul eden bir teknik heyet değiliz" diye konuştu.

:yenieek::yenieek::yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt