Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İçerde 300 kişi var, dedim transfer mi oldu

Serdar Taşçı

Chadli(Kerim Frei)

Forvet(?)

hadi be vay arkadaş ya helal olsun nasıl çözmüşün olayı

ne yapayayim, ne zaman giriyorum nobete hep agliyon.gecen yazda boyleydi simdide boyle.Bende aciklamanin bir kimina baktim, dedim forumdan okurum ne olmus diye, girdim baktimki forumdaslar isyanlarda Tulun istifa Ali Durust istifa transfer olmayacak baskan sacmalamis da felan filan

amma sen bu yonde yazmamisin bir isik geldi gozume, ve hemen olayi cozdum anladimki her kes kendionce yorumlamis, ve en negatif insan boyle bakmamis

simdi benim sucum ne?

Carlinhos 25 yaşında yanılmıyorsam ve bu adama 4 senelik sözleşme yapsak,5-6 milyona alsak 10'a satabilirmiyiz??

Geri dönüşüm için uygun şartları bana göre barındırmıyor..Bilmiyorum ya bu transfer muhabbeti gerçekten baydı..

Şunu diyim umarım Engin ve Elmander iyi bir kamp geçirir de yeni transferlerimiz olurlar..

niye satıyoruz aga aldığımız adamı,oyuncu satmak için mi oyuncu alıyoruz biz

beyler chadlinin en iyi oynadığı mevki sol taraf değil mi, aynı yerde 2 faslı artı sol bek alırsak rierayı ne yapacağız geçiniz

Hoca "mümkünse geri dönüşü olan oyuncular" dedi.. ahh Bernard ahh :o

Sanmıyorum araştırmak lazım.

sen istersen sanma ama gercek boyle, ingilterede kiralik 3 degisik takimda oynamis adamlar vardi gecen sezon, o kural sadece transfer olup da oynadigin takimlara gecerli

Yalnız sen konuyu çok farklı yere taşıdın.. Bunu yapan kulüp sayısı Avrupada bir elin parmaklarını geçmek kaldı ki bir çoğu kendi sömürge ülkelerinden faydalanıyor bunu yaparken.. Ben sadece 10 M €'ya +28'lik bir oyuncu alacağımıza 15 M €'ya genç oyuncu alalım dedim..

Örneğin porto 1-2 M €'ya almıyor ki oyuncuları

Bu sezon başı Kolombiyalı Martinez'i 9 M € bonservis bedeli vererek aldılar adam geçen sezon Meksika liginde oynuyordu ve 25 yaşındaydı yani o kadarda genç değildi ama 11 lig maçında 10 gol attı :yenieek:

Aynı Şekilde

Danilo'yu 13 M €'ya , Alex Sandro'ya 9,5 M €, Mangala'ya ve Defour'a 6'ar M € verdiler ama bu paralara acımıyorlar çünkü nasıl olsa girdisi olacaktır..

Porto gibi olmak istiyorsan genç oyuncu konusunda kesenin ağzını açacaksın Mesela ben Defour'u 3 yıldır tanıyordum Standard'da oynarken ama aldılar ve şuan satsalar en az 2 katına satarlar..

Herkes saniyor ki Porto gidip 15 yasinda oki tost yidiriyor sonra 18 olunca onlara geliyorlar falan filan...

ne yapayayim, ne zaman giriyorum nobete hep agliyon.gecen yazda boyleydi simdide boyle.Bende aciklamanin bir kimina baktim, dedim forumdan okurum ne olmus diye, girdim baktimki forumdaslar isyanlarda Tulun istifa Ali Durust istifa transfer olmayacak baskan sacmalamis da felan filan

amma sen bu yonde yazmamisin bir isik geldi gozume, ve hemen olayi cozdum anladimki her kes kendionce yorumlamis, ve en negatif insan boyle bakmamis

simdi benim sucum ne?

tamam kardeşim... ok...

Şu an en çok merak ettiğim şey Terim'in yönetime verdiğim dediği listedeki isimler.

Bakalım, Terim kimi istersek alırız diyen Aysal'ın bu isimleri alıp almayacağı:confused:

Bu seferde Terim'in istedikleri olmazsa transfer konusunda bu yönetimin zayıf olduğu aşikardır.

Chadli ye 10 falan vermezdim ben, pas olayı zayıf bir adam kıvrak değil, skor gol dusunen bir adam, asla 10 numara değil. Chadli'yi 10'a alıp hiç satamama durumu da olabilir, tutsa bile zaten kaça satacaksın 15e mı?

Chadli kötü adam değil ama bildiğin kanat/sol forvet. Ne takımı yönetir ne pas alış verişi ust düzeydir, showmenliği cabası. 10 m euro verilir mi??

Hoca suçu ben de aramayın demiş biraz da yönetime bakın demiş resmen gazetecilere.

Neyse bu arada Bernard mı Chadli mi?

Biraz da gülelim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt