Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu gün hangi spor programları var renktaşlar

fatih terim yararli oyuncu pesinde yönetim ise show pesinde

4399cARL.jpg

Not: TOTEMDİR

Aynı noktaya geliyoruz aslına bakarsan..Evet para verilir tabii ki ben de isterim ancak örneğin Martinez kimse bilmez etmezken adamlar alıyor bir şekilde aynı şekilde Hulk'a da ciddi yatırım yaptılar ancak çok fazla da göz önünde değillerdi zaten..

Şimdi bizim istediklerimiz zaten yeterince göz önünde adamlar..Hadi bonservisi geçtim..Futbolcuyu Türkiye'ye getirmek ciddi maaş ile olur ki bunu bizim yönetim yapmaz,bundan eminim..

Futbolcu maaşları Avrupalılara göre daha düşük olurda.. Meksika, Brezilya, Kolombiya falan Portekiz hakimiyetinde olan yerler onların daha hakim olması olağan zaten ama sende en azından böyle hamlelerde bulunabilirsin...i.

Bence bu pozisyon cok abartildi, Chadli ofansa yönelik bir adam, defans'ta böyle kazik yemesi normal bence. Ama bizim türkler böyle iste, her kücük seye wooow :o

Bir abartma söz konusu değil.Ben sadece ilk aklıma geleni söyledim.Adamın defans olmadığını bende biliyorum adam zaten pazara gitmeye dünden razı biraz zeki olan bir oyuncu orda o hareketi yapar zaten fakat görüntü hoşuma gidiyor bunun türklükle falan alakası yok.bunu chadliye herhangi bir futbolcu yapsa ben maç izlerken,chadli diyince ilk aklıma gelen yine bu olur.

Oyuncuya gelirsek çok iyi oyuncu bana göre hatta o maçta yanılmıyorsam golüde o atmıştı yada asist mi yapmıştı.Maçta iyi oynamıştı diye hatırliyorum.

Biz alabilirmiyiz bilemem ama çok zor vizyon yokki böyle adamları alabilelim.

Benim bildiğim teknik direktör bir liste verir yönetim de o listedeki oyuncuları transfer etmeye çalışır. Yönetimin hocaya transfer önerisi yapması ne demek ? Biz mi yanlış biliyoruz acaba ?

Emre bir-iki maç oynar...Sonra pohpohlanır ve esas Emre'yi gösterir.Saçma sapan işler yapar...

Şımarık bir oyuncu.

Emre tutarli oyuncu hakkini yememek lazim,12 maclik bir periodu var hic sasmiyor.12 macta bir mac iyi oynuyor cocuk.

jaja ucuza gelirse olabilir aslında ama hoca jaja geldi diye umut burak tüm eski trabzonluları oynatır kanser oluruz yine :o

chadli kim birader, ben Taarabt dan başka Faslı istemem artık

hoca super yaa sonunda dedi: gelecegi de dusunmek lazim ona gore transfer

cok sevindim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt