Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Futbolcu maaşları Avrupalılara göre daha düşük olurda.. Meksika, Brezilya, Kolombiya falan Portekiz hakimiyetinde olan yerler onların daha hakim olması olağan zaten ama sende en azından böyle hamlelerde bulunabilirsin...i.

Bizim bu tarz bir hamle yapmamız çok zor işte zaten..Scoutun olacak ki yıldız adaylarını alabilesin..İş işten geçtikten sonra yarıştığın takımlar alır biz de bakarız arkadan işte..

4399cARL.jpg

Niye böyle birşey yaptın?

Ula belhandaya bok atmayin carpilirsiniz.sirf suyun karsi tarafina gitti diye.Belhanda ofansin her yerinde chadliyi top diye oynar.

Arkadaşlar forumda Hollanda'dan arkadaşlar da var sanırım.

Amrabat'ı herkes ısrarla sadece sol açık oynarmış gibi düşünüyor(Terim dahil) benim bildiğim Amrabat parladığı Venlo'da sağ açık-sağ forvet oynamış, PSV'de de sağ açık oynadığı maçları var.

Bugün bayan basket maçı ne manyaktı ya arkadaş, ne sinirim kaldı ne stresim

hakan balta resmen bağırıyor beni şutlayın diye laubali hareketleri ile bizimkiler inatla göndermiyor :o

Twitter dan: Riera'da ki bu muazzam değişimi gördükten sonra acaba melo çağlar ve hakanı da dövse nasıl olur?
smilee.gif

Bence Chadli'nin durumu Assaidi'nin geçen devre arası transferi gibi...

Gökmen Özdemir transferin son 1 haftası adını sormuştu kulüptekilere adını tekrarlatmışlardı...O kim demişlerdi...

Chadli'nin durumuda aynı...

Ben Chadliye 10 vereceğime...

Bernard'a 12 civarı verir alırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt