Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 milyon sterlin 8.5 milyon euro ediyor 12 nerden cikti?
Valla sterlinle işim olmuyor baskan gecen biri euro karsılıgı yaklasık 11-12 mn € tekabul ediyor yazmıstı onun yalancısıyım herneyse 8,5 olsun fark etmez
Jaja cok yakinmis GS'e
+ Ömer Toprak yakinsmis GS'e
Beyaz TV
birader lucescu terimi 2ye katlar 5e carpardi onu bukadar savunmadik.mourinho yerden yere vuruluyor f.terimemi laf edemeyecez adam bi cok seyi yanlis yapti yapamazmi yani
her transefer doneminde aglayan ve her terim doneminde hep yonetim basarisiz olusu zaten hep tesaduf dimi. sneijder ismini alayli bi dille ismi neydi o adamin deyip sonra kendinin bile olmayacagini bildigi kaka yi istedim baskanden demesi tamamen baskani taraftarin basinin onune atmaktir.2 yasinda cocuk bile kaka nin olmayacagini zaten biliyodu terimmi bunu bilmiyodu.sen kahve muhabbeti gormemissin onu burda yaparsam inan bi cok bilmedigin seyi ogrenirsin
Fenerbahçe tv nin şu ezikliğine bakın koyunca direk yayını kapamışlar
https://s1.directupload.net/images/130106/5ck2h5ye.swf
bos konusuyosun git bak bakalim luce gs de iken s.liginde neler yapmisiz nerelerde oynamisiz kimleri elemisiz ondan sonra konus,o zamanki s.ligi statusu bile farkliydi bir gruptan cikiyodun 2.gruba giriyodun adam pes pese iki guruptanda cikartip c.final oynatti reale elendik,diger yil barca ya elendik oda hakem faciasiylaOsman abi, pardon birden tanburaci osman sandim seni Renktas.
Lucescu ya bukadar hayranken yasina bakinca lucescu nerde hangi sezonda bu efsaneligi yakaldini cok iyi bilmen lazim.kargalarin 100.cü yil sampiyonlugundan sonra lucescu bizim ligte efsanelesti,o sampiyonluguda nasil aldilar Biz cok iyi biliyoruz.
Öyle bir iki macta falan $ike yapilmadi o sezon ligin 2.ci yarisinin tümü $ikeydi hemde tff nin eliyle yapildi.kargalar kendileri rahatsiz olmustu o sezon tüm pisligi neden ikinci devreye biraktinizda bukadar acik yapmak zorunda kaldiniz diye.
sneijdere oo kimdi ismi neydi ya diyen bir adam bunu bilerek yapmiyosa 2dk durmasin o koltuktan istifa etsin ,oylemi vizyon olur gs t.direktoru sneijderi tanimazmi dalgami geciyosun sen
her transefer doneminde aglayan ve her terim doneminde hep yonetim basarisiz olusu zaten hep tesaduf dimi. sneijder ismini alayli bi dille ismi neydi o adamin deyip sonra kendinin bile olmayacagini bildigi kaka yi istedim baskanden demesi tamamen baskani taraftarin basinin onune atmaktir.2 yasinda cocuk bile kaka nin olmayacagini zaten biliyodu terimmi bunu bilmiyodu.sen kahve muhabbeti gormemissin onu burda yaparsam inan bi cok bilmedigin seyi ogrenirsin
yuh sercan türkçe 10 kelime bile bilmiyo