Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şeref sneijderle ilgileniyoz demişse ilgileniyoruzdur forumdaki çok bilmiş mantık abideleri yüzünden küstü adam inşallah alacaz sneijderi

ben iki senedir bu foruma uyeyim...iki senedir diyorum dunya yildizi beklemeyin takımımza...Snjder falan filan...Dunya yildizi isteyen once takımın teknık dırektorune baksın messi gelse adam onu bile veto eder..

ben iki senedir bu foruma uyeyim...iki senedir diyorum dunya yildizi beklemeyin takımımza...Snjder falan filan...Dunya yildizi isteyen once takımın teknık dırektorune baksın messi gelse adam onu bile veto eder..

Tabii tabii çok doğru yaklaşım Terim kaka zaten.

Seref abimiz yanilmisti tamam, ama acikladigini oyuncularla kesinlikle ilgileniyorduk (KAP'a bildirdik oyunculari mesela). Tek hatasi oyuncular'i kesin olarak transfer etmeden "XYZ Galatasaray'da" demesi oldu bence.

dunya yıldızı george hagi yi yonetim transfer etmisti...unuttunuzmu

bak hala devam ediyo dalga geçmeye bazı sivri zekalar

Şeref hariç alayı yalan ya,Şeref varken foruma gelsin diye modlara falan ne mesajlar atılıyordu(Modlardan birinde numarasının olduğunu hatırlıyorum sanki).Adam forumda selam verdimi 50 tane like alıyordu o derece.

ugrasioyrmus yönetim. ugrasin.

bizde fln demedi ki, ... sakin beyler :D

serdar tasci nin kontrati 2014 de bitiyor, aslinda sezon sonu 5 milyon a falan alinir, cok lazim olacak

tumblr_m3ayg8XHFe1qdbf0co1_400.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt