Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben şöyle bir şey söyleyeyim. Bazı arkadaşlar şampiyonlar ligi'nde tur atlamaktan çok devamlı katılmak bilhassa bu sene şampiyon olmak şart diyorlar. Kesinlikle katılıyorum ama şöyle bir durum da var ki benim düşünceme göre tur atlayacak takımı yaratmak demek şampiyonlukta da en güçlü adaylardan biri olmak demek. Türkiye ligini küçümsemiyorum ama abartılacak bir lig de değil hani. Hedef küçültmemek lazım özellikle böyle iki tane tur şansın varken hem yarı final hem STSL şampiyonluğu neden gelmesin doğru bir kadroyla.

Ben şöyle bir şey söyleyeyim. Bazı arkadaşlar şampiyonlar ligi'nde tur atlamaktan çok devamlı katılmak bilhassa bu sene şampiyon olmak şart diyorlar. Kesinlikle katılıyorum ama şöyle bir durum da var ki benim düşünceme göre tur atlayacak takımı yaratmak demek şampiyonlukta da en güçlü adaylardan biri olmak demek. Türkiye ligini küçümsemiyorum ama abartılacak bir lig de değil hani. Hedef küçültmemek lazım özellikle böyle iki tane tur şansın varken hem yarı final hem STSL şampiyonluğu neden gelmesin doğru bir kadroyla.

en son CL' de çeyrek final oynadığımız sezon şampiyon olamamıştık renktaş

Tamam renktaş eyvallah ama önce bir kiminle oynadığına bakmalı yani şu sene iki tur daha geçmek nispeten daha kolaydır. Yani bence bir fırsattır bu önümüzde. Tamam çantada keklik değil ama neden olmasın bir yarı final. Zaten oraya gelebilen bir kadro ligde de şampiyonluğa oynayacaktır. Sadece ihtimalin yüksekliği dolayısıyla kovalamak lazım diyorum yoksa tabi ki pratikte değişebilir durum.

Benden bahsediyorsun galiba renkdas.

Evet bu sene lig sampiyonlugu CL'den daha onemli oldugunu dusunuyorum.

Bize cok sey katacaktir, mali ve sportif acidan yeni bir sayfa acacagiz eger sureco dogru bir sekilde yonetirsek.

Hedef kucukltmek degil, tam aksine sampiyon olup, o hepimizin istedigi, Fatih Terim'in istedigi kadroyu kurabilmek icin muthis bir firsat.

Yoneticiler bir kerede Fatih Hoca'ya ses versinler. Boyle tarihi bir donemecte bu denli ayri dusmeleri cok korkutuyor.

Sabah oldu uyku yeni geldi yarin daha fazla detaya girip dusuncelerimi aktarmaya calisirim

Iyi sabahlar :>

Tamam renktaş eyvallah ama önce bir kiminle oynadığına bakmalı yani şu sene iki tur daha geçmek nispeten daha kolaydır. Yani bence bir fırsattır bu önümüzde. Tamam çantada keklik değil ama neden olmasın bir yarı final. Zaten oraya gelebilen bir kadro ligde de şampiyonluğa oynayacaktır. Sadece ihtimalin yüksekliği dolayısıyla kovalamak lazım diyorum yoksa tabi ki pratikte değişebilir durum.

R.Madrid'e kafa tutmamıza rağmen olmadı.

Benden bahsediyorsun galiba renkdas.

Evet bu sene lig sampiyonlugu CL'den daha onemli oldugunu dusunuyorum.

Bize cok sey katacaktir, mali ve sportif acidan yeni bir sayfa acacagiz eger sureco dogru bir sekilde yonetirsek.

Hedef kucukltmek degil, tam aksine sampiyon olup, o hepimizin istedigi, Fatih Terim'in istedigi kadroyu kurabilmek icin muthis bir firsat.

Yoneticiler bir kerede Fatih Hoca'ya ses versinler. Boyle tarihi bir donemecte bu denli ayri dusmeleri cok korkutuyor.

Sabah oldu uyku yeni geldi yarin daha fazla detaya girip dusuncelerimi aktarmaya calisirim

Iyi sabahlar :>

Eline sağlık çok güzel yazmışsın tam düşündüğüm gibi yorumlamışsın

CL tabi ki onemli fakat tur atlayacagiz diye ligden kopmamamiz lazim.

Bu sene ve seneye hedef Lig sampiyonlugu ve CL'de son 32'ye kalmak.

Basari icin Newcastle gibi adim adim kurmaliyiz kadroyu.

Sonra hersey kendiligindrn gelisecek zaten.

O gunleri gormek nasip olur umarim.

ŞL ile şampiyon olamayışımızı birbirine bağlamak doğru gelmiyor bana.

O zamanlar iki grup vardı marta kadar grup maçları oynuyorduk, daha yoğundu ve unutmam o sezon hakemler resmen traş ediyordu bizi, masa başı oyunlarına ihtiyacı vardı eziklerin..Alakasız kartlar fauller, verilmeyen goller ve penaltılar..

Galatasaray'ın gündeminde yer alan Kerim Frei için sarı kırmızılı ekibin Fulham'a teklifte bulunduğu ancak Premier League ekibinden henüz transfer ile ilgili yanıt gelmediği belirtildi. (Fanatik)/​Sporx

Galatasaray'ın gündeminde yer alan Kerim Frei için sarı kırmızılı ekibin Fulham'a teklifte bulunduğu ancak Premier League ekibinden henüz transfer ile ilgili yanıt gelmediği belirtildi. (Fanatik)/​Sporx

verin la işte bizde size Turkish R.Carlos Çağlar,H.Balta da yarımcı oluruz

Reale 6-7 milyon versek nuriyi vermezlermi:o

Eskisehire 10 milyon verip alperi alacagima nuriyi alirim

günaydın ya laaaaaa :)

kar yağdı forum tatilemi girdi :)

Kerim Frei; Babası Türk, Annesi Faslı. Avusturya' da doğdu İsviçre de futbola başladı. Birleşmiş Milletler gibi maşallah

AHaber'deki muhabir telefonun diğer ucundaki meslektaşına soruyor FB'nin transfer ettiği söylenilen futbolcu için..... Peki diyor 12 milyon avro (miktarda yanılıyor olabilirim) çok büyük bir rakam. FB taraftarının tepkisi ne ? Bu kadar para verilmesini nasıl karşılıyorlar? Aynı adam ilave ediyor, gerçi Amrabat'ın 8 milyon avro etti yerde.....

Nasıl okumalı bu beyanı ?

AHaber'deki muhabir telefonun diğer ucundaki meslektaşına soruyor FB'nin transfer ettiği söylenilen futbolcu için..... Peki diyor 12 milyon avro (miktarda yanılıyor olabilirim) çok büyük bir rakam. FB taraftarının tepkisi ne ? Bu kadar para verilmesini nasıl karşılıyorlar? Aynı adam ilave ediyor, gerçi Amrabat'ın 8 milyon avro etti yerde.....

A present by F.Şahenk the noob.

Bu başlık kirlenmiş. Transfer olacağı varsa da olmaz artık.

srfydn Sneijder için uğraşıyormuşuz demiş. biz anca uğraşırız zaten.

şimdi ben böyle işin Abi devam etmiyim myc alırım :D

kesin anlaşmılar artık bizde bi transfer açıklasak sıkıldık Valla.

Şu adama artık bi solbek alın pls

Fuat Çapa bile bizle dalga geçiyor; ''G.Birliğinde Tranfer Bitmez''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt