Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder nerden çıktı yine? Bi ay uğraşırız son gün Erman'ı alır kapatırız transferi.

Ahbe Ünal başkan 5 milyar euro servetin var.Seni bugünlere getiren kurum üzerine inşa olana bu kulübe, Fatih Terim'in sırtından ayrı olarak hizmet etmenin zamanı gelmedi mi?!

Al bir tane yıldız 2. forvet; de ki buda Büyük Galatasaray camiasına armağanım olsun :S

yıldıray vardı biz zamanlar her türk takımının yazın transfer gündemine girerdi çokta isterdim Galatasarayımıza gelmesini ama kendi kendini bitirdi

yb.jpg

Acil bir şekilde Sağ açık ve Sol açık transferi gerekli nasıl transfere gerek yok görmüyor musunuz pozisyonsuz maçlar bitiyor. Orta sahada top dönüyo dolaşıyor pozisyon üretkenliği yapacak kanat oyuncuları yok 4-4-2 oynuyorsan kanat oyuncuları çizgiye inen futbolcular olmalı yada değişik sisteme geçmek zorundasın Fatih hoca bunu nasıl göremez anlamıyorum

Senijder'in bonservisi bildiğim kadarıyla 8.5 civarına kadar indi. En büyük problem yıllık alacağı gerçekten çok yüksek.

O kadar belli ki Sneijderle ilgilendiğimiz süreçten bile belli. Bilmiyorum olur olmaz ama takıma seviye atlatmamız lazım.

Sneijder takımı hendek bile atlatır ama alamayız biz onu.

alper mert ‏@alpermertt

Ömer Toprak'ın ağabeyi diyorki kulübü 7 milyon euro istiyor. GSkapıyı çaldı ondan önce de İnter teklifte bulundu GSden10 İnter'den 12istendi

Çüş

bizim teklifimiz senelik 2.9 maç başına 30 bin kabul ettircez diye 1 şubata kadar uğraşırız olmadı kıytırıkdan birini alır geliriz

Hayır benim anlamadığım neden 1 adamla bu kadar uğraşılır. Her transfer dönemi aynı nane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt