- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Cevap: Transfer Nöbeti
Hamit sağ bekte bu sezonki Eboue'den daha iyi oynarsa şaşırmam.
Hamit sağ bekte bu sezonki Eboue'den daha iyi oynarsa şaşırmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'in menajeri Ley A.: Wesley mutlaka Şampiyonlar Lig'inde oynayan bir takıma gidecek
:yuppi:
serdar azizden cacık olmaz amma büyütüyosunuz herifi
dany>20x serdar
Gökhan Zan > Serdar Aziz.
Futbolcularımızın bu kadar kücümsenmesine sinir oluyorum. Anadolu takımındaki performansla Galatasaray'ı bir tutmayın. Serdar Aziz kim , ne yapmış .. Hep bu verilen 3 - 4 milyon eurolar yüzünden kaliteli transfer yapamıyoruz
Gitmeyeni
Serdar'ı büyütmüyorum ama Taşçı ve Ömer'e 10 milyon euro bonservis belirlendiyse başka alternatif kalmıyor defans için, Fatih hoca'nın istediği bir oyuncu basından okuduğumuz kadarıyla.
4 az oldu , 6-7 verelim.![]()
Sadece Chadli, Carlinhos ikilisi gelse bile yeter. İhtiyacımız var kabak gibi ortada ama inat ediyorlar.
taksite bağlarız Taşçı' yı huyumuz kurusun :sgr:
Sadece Chadli, Carlinhos ikilisi gelse bile yeter. İhtiyacımız var kabak gibi ortada ama inat ediyorlar.

Stuttgart 7 milyon istemiş bizim yönetim 4 milyon teklif etmiş diye haberler dönüyordu en son. Stopere verecekleri para da en fazla bu olur herhalde, taksitli veya taksitsiz... Nakit çıkmasın da ne çıkarsa çıksın problem değil yönetim için![]()
Fırat Günayer @firatgunayer Abdullah Kigili:Belhanda transferini askiya aldik..Anlastigimiz yonunde haberler,oyuncunun fiyatini astronomik hale getirdi.. (CNNTURK)
![]()
Fırat Günayer @firatgunayer Abdullah Kigili:Belhanda transferini askiya aldik..Anlastigimiz yonunde haberler,oyuncunun fiyatini astronomik hale getirdi.. (CNNTURK)
![]()
organize et reis klübü mail yağmuruna tutalım bu ikisi için