Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

N diaye sunderlanda transfer olmus 3,2 mn Sterlin

Transferler böyle yapılmalı işte Şimdi bakalım o parayı car curmu edicekler yoksa fransadan bi adam daha alıp hem yarar hem karmı saglcaklar N diayeyi aldıklarında cok sasırmıstım ismi olan avrupada piyasası olan bi oyuncuydu bursa cok buyuk güc kaybedicektir
demekki adamı tutamadılar bu tarz oyuncular gitmeyi kafasına koyarsa emin ol gider bence ndiaye 2,3 seneye kalmaz 25 milyona m.city chelsea gibi takımlara gider yaşı baya genç 23,24 sanırım

demekki adamı tutamadılar bu tarz oyuncular gitmeyi kafasına koyarsa emin ol gider bence ndiaye 2,3 seneye kalmaz 25 milyona m.city chelsea gibi takımlara gider yaşı baya genç 23,24 sanırım

Yok o kadar potansiyeli yok ama 5 üzerinden 3,5 lük oyuncu he kendini muazzzam geliştirirse olabilir tabikide suanlık ole bi oyuncu degil premier ligde avrupa ligini hedefleyen takımların radarında şimdilik cl kalitesinde degil

beyler dünki fatih hocanın transfer konusunda başkandan öğrenin ismleri sözü biraz bana sıkıntı varmış gıbı geldı umarım problem yoktur

Yok o kadar potansiyeli yok ama 5 üzerinden 3,5 lük oyuncu he kendini muazzzam geliştirirse olabilir tabikide suanlık ole bi oyuncu degil premier ligde avrupa ligini hedefleyen takımların radarında şimdilik cl kalitesinde degil
bilmiyorum ama bence mütiş potansiyel var bakalım görucez:)

Bugün kampüste en yakın arkadaşımla kavga ettim, yumruk yumruğa geldik ufak bir tartışma yüzünden. Moral 0 şuan, keşke bir transfer gelse de moralim yerine gelse. Hayatımda geçirdiğim en leş günlerden biriydi.

En yakın arkadaşının bir transferlik ömrü mü var

Belhanda'yı biz alalım bir daha böyle fırsat gelmez ayağa

amk ya göre saupaulodan Jadson la ingileniyormusuz

Ters köşe falan deniyor hayırlısı bakalım..

Alper Potuk , Ömer Toprak ve Kerim Frei al 10 yıl arkana bakma. Kolo Toure gelse ne olacak günü kurtarcaksın , Sneijder gelse en az 40 milyon euro para vercez ne gerek var. Biraz da kulübü düşünün +27 futbolcu alınmamalı tabi bazı istisnalar olabilir. Ama öncelik Türk oyuncular olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt