Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya italyan gazeteci bizim başkanı görünce Milan binasında bakmış hangi mevkiye oyuncu arıyoruz , sonra da yazmış işte.. Ünal Aysal'ın transfer görüşmesi yaptığı nerede görülmüş

Ya italyan gazeteci bizim başkanı görünce Milan binasında bakmış hangi mevkiye oyuncu arıyoruz , sonra da yazmış işte.. Ünal Aysal'ın transfer görüşmesi yaptığı nerede görülmüş

Atletico başkanıyla görüşmedi mi üçlü paket için?

Fatih Terim hesabini yapmistir, kafasindan gecenleri bilmiyoruz ki birseyler karalasak. Dunku aciklamalarini oku sonra birde cikan haberlere bak..

Transferlerde islerin istenildigi gibi gitmedigini biliyoruz ve yonetimin belirlenen oyunular hakkindaki dusunceler de ortada.

Suarez ve Shaqiri icin yapilan aciklamalari hatirlayinca neden bazi seylerin ters gittigini sezebiliyoruz. Umarim, o dusunceler gecen donemde sona ermistir.

Ayrica Jadson haberine inanmiyorum hele milanli oyunculara..

Medya'ya gore hergun 10 tane transfer yapiyoruz.

Tamda bundan bahsediyorum. Yönetimin vizyonu yok artı Ünal Aysal futboldan anlamıyor bu işlerde olayı sadece Fatih Hoca'ya bırakmaları lazım.

Arkadaşalr bugün çıkan isimleri bir özet geçer misiniz? Sabahtan bu yana giremedim siteye.

hoca dün 4-3-3 oynatmış sanırım takımı.

4-3-3 oynatırsa 10 numara nerede oynayacak

4-2-3-1 gibi mi oynayacağız acaba

Tamda bundan bahsediyorum. Yönetimin vizyonu yok artı Ünal Aysal futboldan anlamıyor bu işlerde olayı sadece Fatih Hoca'ya bırakmaları lazım.

Neymiş şu vizyon bi açıklasanıza bana? Bir kulüp nasıl vizyon sahibi olur?

Sky: "" » .

google translate

[TABLE="class: news_l"]

[TR]

[TD="class: eTitle_B"][h=1]Sky: "Galatasaray" iddia Silvestre[/h][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: eMessage2"] İstanbul "Galatasaray" Ünal Aisa Başkanı Milan olduğunu. İtalyan kaynak Sky göre, Türk kulüp başkanı Arjantinli Matias Silvestre edinme fırsatı hakkında daha fazla bilgi edinmek için "Internationale" genel merkezinde bu sabah oldu.

Silvestre mücadele için de İtalyan Cenova "", "Atalanta" ve "Napoli" dir. Mesbah ve Antonini - İtalyan basınında ayrıca, "Galatasaray" cumhurbaşkanı 2 oyuncu, "Milan" cezbetmek istiyor bildirdi. Bulunduğu Aissa "Milan" merkezidir.

En son söylentilere göre, Sylvester Schelotto bir anlaşmanın parçası olarak "Atalanta" geçmek reddetti ve sonra "Napoli" kendinizi bulmak için bir arzu ifade, bir grifon bir varyantı reddetti.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Cris icin de gülüp geciyorduk, sakadir dedik, olamaz dedik, ama oldu. Tirsmiyor degilim. Belli olmaz bunlarin isi

Çok basit 35'lik Cris'i almayarak bir vizyon sahibi olabilirsin. Dersin ki Gökhan Zan'ı kullanıcam o da onun kadar katkı verirdi zaten.:b5:

Bu mu vizyon şimdi? 35 lik Cris? 34 lük Ujfa neyin nesi peki?

Atletico başkanıyla görüşmedi mi üçlü paket için?

Daha sonra kendi açıkladı. O transferler bitmişti imza atmaya gittim ama hata yaptım bir daha hicbir görüşmede ön planda olmayacağım şeklinde. Ayrıca o oyuncularla bunlar bir değil

Reyes forlan ujfalusi üçlü transferinde kendisi bizzat gitmişti :)

Silvestre stopere isteniyor galiba. İtalyan stoper iyidir aslında.

Ama Milan'da 1-2 adam hariç kimseyi almayalım. Bizim kadro daha kaliteli cidden.

yönetime sallayıp durmayın ya cris diyorsunuz urfaluji sakatlandıktan 3 gün sonra transfer sezonu kapanıyordu.3 günde anca bu olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt