Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Daha sonra kendi açıkladı. O transferler bitmişti imza atmaya gittim ama hata yaptım bir daha hicbir görüşmede ön planda olmayacağım şeklinde. Ayrıca o oyuncularla bunlar bir değil

Belki Sneijder için gitmiştir işte belli mi olur.:D

Gitmişken Mesbah'ı falan almasın da bedava diye...

Bu mu vizyon şimdi? 35 lik Cris? 34 lük Ujfa neyin nesi peki?

Ujfalusi kariyerinin yarısını Atletico Madrid'de üst düzey oynayarak geçirdi. Real Madrid, Barça gibi kulüplerin bulunduğu ligde mücadele etti. Cris gelirken bitik haldeydi bunu bilmiyorsan konuşmayı uzatmanın bir mantığı yok.

Dün Fatih Terim transfer hakkında konuşurken çok negatif geldi bana.Hani bazen çok şey anlatmak istersin ama birşeyler tutar insanı,anlatamayınca acayip bir hal alırsın,nedense bana öyle geldi hocanın durumu.

Görürsünüz bakın. Antonini'yi lig için sene sonuna kadar kiralar bizimkiler.

antonini nasıl oynar bilen var mı izleyen

Cris'in transfer sezonunun bitmesine 24 saat kala alındığını unutmayalım arkadaşlar.Hiç hesapta olmayan bir transferdi,sancısı uzun sürmeden sona erdi.Ya uzun vadeli önceden planlanmayan bir transfer yapılsaydı..Cris mevzusu Galatasaray için bir kayıp değil,iyi tecrübedir,deneyimdir.

Gelismeleri birin aktara bilirmi lutfen? Baskan avrupaya gitmis bir kac oyuncu icin. Yine balon oyuncularin pesinde dimi?

Cris'in transfer sezonunun bitmesine 24 saat kala alındığını unutmayalım arkadaşlar.Hiç hesapta olmayan bir transferdi,sancısı uzun sürmeden sona erdi.Ya uzun vadeli önceden planlanmayan bir transfer yapılsaydı..Cris mevzusu Galatasaray için bir kayıp değil,iyi tecrübedir,deneyimdir.

Neyin deneyimi Allah aşkına o zaman biraz daha zaman verselerdi tecrübe etmeye devam ederdik yapmayın işte şunu. Göndermeleri bile tez zamanda yanlış olduğunu gösteriyor.

Ujfalusi kariyerinin yarısını Atletico Madrid'de üst düzey oynayarak geçirdi. Real Madrid, Barça gibi kulüplerin bulunduğu ligde mücadele etti. Cris gelirken bitik haldeydi bunu bilmiyorsan konuşmayı uzatmanın bir mantığı yok.

Niye Cris' te Avrupa' yı sallayan Fransa' yı sallayan Lyon' ın efsanevi defans oyuncusuydu. 3 günlük transferi dolamışsınız dilinize. Siz çoğu zaman söylemiyor musunuz bitik haldeki R10 gelse bu ligi bilmem ne yapar diye. O da belki böyle düşünmüştür. Bitik haldeki Cris bu ligde kral olur diye. :)

Hala vizyon nedir onu söylemedin? Neyse bakalım iyi akşamlar iyi nöbetler herkese.

Niye Cris' te Avrupa' yı sallayan Fransa' yı sallayan Lyon' ın efsanevi defans oyuncusuydu. 3 günlük transferi dolamışsınız dilinize. Siz çoğu zaman söylemiyor musunuz bitik haldeki R10 gelse bu ligi bilmem ne yapar diye. O da belki böyle düşünmüştür. Bitik haldeki Cris bu ligde kral olur diye. :)

Hala vizyon nedir onu söylemedin? Neyse bakalım iyi akşamlar iyi nöbetler herkese.

Yahu sen cidden yazdıklarımı anlama çabasına mı girmeye çalışıyor musun yok amacın amaçsız bir tartışma çıkarmak mı ? Ben diyorum ki Ujfa geldiğinde hâlâ sağlam bir oyuncuydu sen Cris'in biyografisini yazıyorsun. Senin vizyon buysa zaten cevabını almışsın benim sana kalkıp burda 30 yıllık kalkınma plânı anlatmamı bekliyorsun galiba burda transferden bahsediyoruz.

İyi akşamlar.

yönetime güveniyorum ama antonini ne arkadaş ya sağ ayaklı sol bek mi olur.teknik desen yok,balta iyi bundan .işlh antoniniyi almıyoruzdur.

BABHj85CcAIfueO.jpg:large

milanın ilk 11 inde oynamıyormubu oyuncu

antonini de nedir ya en iyisi takip etmemek dün Fatih hoca da garip garip konuştu

Antonini, Riara'yı kesemez sol bekte. Hoca Eboue gibi bek isterken bu adamı istemez herhalde. Çıkan bek değilki bu. Hakan Balta'nın italya versiyonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt