Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

B_36c0f57438dcdf2e4f5eb7aa74d32a9d.jpg

Milan'ın yedek bekini alacagına, Gaetan Bong'u alın ya, vallahi iyi adam. Kamerun Afrika Kupasından elendi yani takımdan ayrılmayacak, seneye Afrika kupası da yok.

Sol bek alacaksak, GAETAN BONG derim. Ne Carlinhos gibi gelmekte naz eder, ne yuksek ucret ister, rahat alırız. Çok iyi oyuncu bana göre.

onur yapma doğru olamazmı hem bunda yönetimin ne suçu var:) sanırım kalström diye bir oyucu vardı yıllarca peşinden koştuk eşini turkiyeye gelmeye ikna edemediği için transfer gerçekleşmemişti neden ucuz numara olsun

ya şimdi murat hep kuşlardan örnek veriyorruz ama belhanda dediğimiz adam su anda transfer gözdesi bir adam.bu adamın fenere gitme gibi bir isteği olamaz.ama adamlar ne yapıp edip ikna ediyorlar .ben sana onu diyorum.10 tane istediğimiz adamdan 2 ,si 3 ünün ikna ediyoruz.para her yolun kapısını açarmış :b5:

Arkadaş takım şlde 2. tura çıkmış ligde lider ekonomik açıdan son yıllarda gelirlerin en fazla olduğu yılı yaşıyoruz kulüp hala beş kuruşun hesabını yapıyor.alın arakdaş eksik neyse alın chadli bernard carlinhos gibi adamları neden daha ileriyi hedeflemiyoruz

bizde bunu diyoruz ama bazi arkadaslar anlamiyorum.. yonetim simdi para harcamiycaksa ne zaman harciyacaklar cok merak ediyorum...

İsmi gecen oyunculara bakarmısın antonini , mesbah , chadli yazık gercekten..

Antonini nedir Allahinizi severseniz yahu, gidip alemci Andre Santos'u getirseler daha verimli olur.

tothemda bale diye bir sol bek var fena bir oyuncu değil

Silvestre stopere isteniyor galiba. İtalyan stoper iyidir aslında.

Ama Milan'da 1-2 adam hariç kimseyi almayalım. Bizim kadro daha kaliteli cidden.

Benim hatırladığım Silvestre Arjantinli filan olması lazımdı. Gayette sağlam bir stoper diye de duymuştum zamanında ama bu sene hic görme fırsatım olmadı ki galiba cok fazla da oynamamış zaten İnter'de.

yem bunlar yem.. lauro deyip muslera yı almak gibi :)

ya şimdi murat hep kuşlardan örnek veriyorruz ama belhanda dediğimiz adam su anda transfer gözdesi bir adam.bu adamın fenere gitme gibi bir isteği olamaz.ama adamlar ne yapıp edip ikna ediyorlar .ben sana onu diyorum.10 tane istediğimiz adamdan 2 ,si 3 ünün ikna ediyoruz.para her yolun kapısını açarmış :b5:
evet dediğinde haklı olabilirsin ama bizim yönetim fener gibi değer 2 lira olan oyuncuya sırf gelsin diye 4 lira vermez

Bir deil kuyuya bir taş atmış 40 akıllı(!) çıkaramamış diye bir atasözü var ya tam manasıyla onu yaşıyoruz şu an :asd:

ayrıca bale dediğiniz adam Gareth Bale mi ? :D fena sayılmaz haa :D

fransa liginde illaki atletik ileri geri çalışan bir sol bek mevcuuttur bence fransız pazarına yönelelim

Aysal milanoya antonini için gitmez.

Ayrıca insanların aklına nereye gidilirse transfer için sadece o şehrin takımları akıllarına geliyor. Boyle bir şart yok.

Gelişme var mı :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt