Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1-2 tane çapulcunun yazdıklarına mı inanıyosunuz ?

Demba Ba 1 gün önce transfer oldugu takimla maca cikip 2 gol atti.

Bu bekleyin/sabirli olun laflari sadece ülkemizde söyleniyor nedense, ingiltere'de uyum süreci falan var mi ? Yok tabiki. Transfer edersin oynar bukadar basit. Oyuncu kaliteliyse sorun yoktur.

O atti diye herkes mi atacak Bir de onun takim arkadasi Torres var 40 milyon poundluk o da bir ornek teskil edebilir.Daha onceki msjlarinda Fatih hocanin istedigi oyuncu alinmiyor diye sitem ediyordun simdi ise onun en cok istedigi adama 1 devre sabrediyorsun.Bu ne

Perhiz bu ne lahana tursusu

34cimbomlu sağlam duyumcudur

zamanında Pires hayranıydım direkten döndü, Juninho sevdalısıydım ki hala öyleyim, çok yaklaşmıştık. Hayranı olduğum adamın Galatasaray'la adının geçmesi bile güzel. onlar içimde ukte kaldı. şimdi de sneijder ismi geçiyor sadece bekleyecem.:o

ne alaka?Sow transferinde fbdeki yöneticler para vermedi mi?

ya bırakın artık yöneticinin cebindeki paralardan medet ummayı, tüpoğlanın bjk ye yaptığı gibi dımdızlık kalırsın ortada.

gelmesin kardeşim sniejder filan o kadar mı önemli çuval dolusu para verip kendi ligini Katar'a çevirmek

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis

Bu sabah Başkan'a 1 oyuncu önermek için ulaşmaya çalıştım ama İtalya'da olduğunu öğrendim. Keşke alabileceğimiz oyunculara konsantre olsak.

Kendisi Galatasaray Spor Kulübü üyesidir.

bütün üyeler bir oyuncu önerirse isimiz is tabi. Fatih hocanin listesine göre davranmalilar. Profesyonelce degil böyle hareketler

sonunda herkes soyledigime geldi sanirim sneijder aslan oldu diyebilirizz kesin bilgidir

O zaman gelecek sezonun kadrosunu yapalım :asd:

----------------------Burak---------------------

Amrabat-------------Sneijder-------------Robben

---------------Selcuk-------Hamit---------------

Carlinhos----Toprak----------Semih--------Eboue

--------------------Muslera---------------------

Yönetim, snejder ile bi demec verse, bi yalanlama fln. bosuna ümit etmiyleim :)

Sneijder e muhalefetlik yapmak iyiymiş meşhur ediyor adamı :))))

Ya arkadaşlar ülkemize gelen bu tür maliyetli transferlerin çoğu hüsranla sonuçlanmıştır. Bakın demedi demeyin. Bu tür adamlar top falan oynamıyorlar. En son örneği var önümüzde Quaresma

Sneijder istemeyenler de var inanamiyorum :2aloh1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt