Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stoch'a KOCAMAN bir tebrik, bir adet Şampiyon Ligi bileti kazandı.

İtalya'ya yaptığı gizli çıkarmayı medyadan titizlikle gizleyen Başkan Ünal Aysal'ın, bu transfer girişimleri ilgili gelişmeleri yarın GSTV'de yapılacak özel programda açıklayabileceği bildirildi. (DHA)

Ünal Aysal Bülent Tulun u taraftara şirin göstermek içinmi götürdü acaba. Transfer gerçekleşirse Tulun düşmanlığı sona erer taraftarda

AW: Transfer Nöbeti

ulen ne günlerdi baskanin ucagini takip ederdik ispanyadan dönerken :D:D:D:D:D:D

İtalya'ya yaptığı gizli çıkarmayı medyadan titizlikle gizleyen Başkan Ünal Aysal'ın, bu transfer girişimleri ilgili gelişmeleri yarın GSTV'de yapılacak özel programda açıklayabileceği bildirildi. (DHA)

Böyle bir haberin çıkacağını forum olarak önceden tahmin etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadağımızı siz değerli renktaşımız Berkant Yasa aracılığıyla bildirmekten kıvanç duyarız.

siz nerden bilionuz la o zaman

İtalya’ya yaptığı gizli çıkarmayı medyadan titizlikle gizleyen Başkan Ünal Aysal’ın, bu transfer girişimleri ilgili gelişmeleri yarın GSTV’de yapılacak özel programda açıklayabileceği bildirildi.

DHA

:happynew:

Böyle mantık mı olur. Dünyanın her yerinde ciddi transferler söz konusuysa başkanlar bilhassa görüşür..Perez en son Modricle bir kafede görüntülenmişti..Laporta da Rossell de Fabregas için görüşmeye gitmişti..

Bize Transfer için gelen bir başkan hatırlıyormusun?Ben düşündüm düşündüm hatırlayamadım,sen hatırladıysan aydınlat bizi.

Diğer bir olay başka takımlarda X başkanı Y klubüne transfer için kapısına gitmiş olabilir ki gitsin beni pek fazla ilgilendirmiyor fakat Galatasaray beni ilgilendiriyor :)

Bana yanlış gelen sana doğru gelebilir,olaya birazda bu yönden bakmak gerek :b5:

Ya Sneijder neden gelsin bize benim aklım almıyo

Yaşlı desen değil

Takımda yedek bekliyo gözden düşmüş desen değil

Yeteneksiz desen değil

Maaşı az herkesin verdiğinden 1m fazla veririz alırız desen hiç değil maaşına yaklaşamayız bile

Avrupa'nın en üst düzey lig ve takımlarında daha en az 4-5 sene üst düzey futbol oynayabilcek bir adam

Neden ve nasıl Türkiye'ye gelsin şartların birini bile sağlayamayız bence ...

Şöyle anlatayım.

Bu adam bugün interde istenmeyen adam değil mi yani şuanda ne olursa olsun prestij yerlerde. Adamı aynı quaresmyı düşürdükleri kıvama düşürdüler.

Ş.liginde bir üst tura çıkma olasılığımız diğer gidebileceği takımlara nazaran yüksek ve isteyen takım yok. İyi takımlarda o bölgelerde hep iyi oyuncular var.

Ş.liginde atacağı 1 gol ve bizim tur atlamamız ile bu adam 2 maç daha kendini gösterme fırsatı yakalayacak mı. Bütün dünyanın gözü üzerinde olacak ve 4 maç rahatlıkla izleyebilecekler onu. Bizle atladığı tur ve yapacakları onu yeniden değerli hale getirecek.

Üzerine alacağı para yine az buz para değil.

Gelirse bir risk alarak gelecek başarılı olursa 6 ay sonra istediği takıma tekrar gider(sıçrama tahtası) olmazsa yine gayet iyi maaşla lig ve ş.liginde esme şansı var. Olabilir yani şuan adam bitik durumda oynatmıyorlar adamı köreltiyorlar.

Keisuke Honda ya da Carlos Eduardo Marques gelsin bari

Şöyle anlatayım.

Bu adam bugün interde istenmeyen adam değil mi yani şuanda ne olursa olsun prestij yerlerde. Adamı aynı quaresmyı düşürdükleri kıvama düşürdüler.

Ş.liginde bir üst tura çıkma olasılığımız diğer gidebileceği takımlara nazaran yüksek ve isteyen takım yok. İyi takımlarda o bölgelerde hep iyi oyuncular var.

Ş.liginde atacağı 1 gol ve bizim tur atlamamız ile bu adam 2 maç daha kendini gösterme fırsatı yakalayacak mı. Bütün dünyanın gözü üzerinde olacak ve 4 maç rahatlıkla izleyebilecekler onu. Bizle atladığı tur ve yapacakları onu yeniden değerli hale getirecek.

Üzerine alacağı para yine az buz para değil.

Gelirse bir risk alarak gelecek başarılı olursa 6 ay sonra istediği takıma tekrar gider(sıçrama tahtası) olmazsa yine gayet iyi maaşla lig ve ş.liginde esme şansı var. Olabilir yani şuan adam bitik durumda oynatmıyorlar adamı köreltiyorlar.

İnşallah böyle olur valla ne diyim hayali bile mükemmel gerçek olursa neler hissederiz kim bilir :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt