Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

reklam icin yapıldı yarın gs tv izlensin diye yapılmıs bir haber unal baskanın vardır boyle hareketleri mesela ronaldinho terim istesin sonra bahane bulup aslında ben boyle demedim falan filan(sonuc: borsa oyunları ve kazanan unal baskan) sonra bir kere daha program muhabbeti oldu yine herkes bekledi transfer filan hatta bahri havadır dsunuyordu programı tekrar sonuc kazanan baskan ama ortada bir sey yok sonra yine terim istesin alayım haberleri sonra yalanladı kend kendini simdi de bu olay

bana yalan gibi daha dogrusu oyun gibi geliyor beyler gaza gelmeyin

Tabii öyle ama ciddi bir gilirişim olduğu belli çünkü haberler hep birbirini doğrular şekilde gidiyor

Girişim olduğu aşikar da sonuç önemli işte, bir sürü oyuncuyla girişimlerde bulunduk ama sonuç hüsran olunca ister istemez temkinli davranmalıyız.

Gelmez olm bu adam, ümitlenmeyin sonra hayal kırıklığı kötü oluyor.

Çok istedim Drogba gelmedi. Şimdi çok istersem Sneijder da gelmez. Gelmesin zaten. Görmek istemiyom o milimetrik paslarını onun :)

reklam icin yapıldı yarın gs tv izlensin diye yapılmıs bir haber unal baskanın vardır boyle hareketleri mesela ronaldinho terim istesin sonra bahane bulup aslında ben boyle demedim falan filan(sonuc: borsa oyunları ve kazanan unal baskan) sonra bir kere daha program muhabbeti oldu yine herkes bekledi transfer filan hatta bahri havadır dsunuyordu programı tekrar sonuc kazanan baskan ama ortada bir sey yok sonra yine terim istesin alayım haberleri sonra yalanladı kend kendini simdi de bu olay

bana yalan gibi daha dogrusu oyun gibi geliyor beyler gaza gelmeyin

adamın bir tane hissesi yok Galatasaray' da işkembe den konuşmayın. Tsn okumayın artık

ben dahil gelmez diyenlerin hepsinin içinde ufaktan bir kelebek uçuşuyor ama :o hayırlısı inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt