Kaan Çağdur
Tecrübeli Üye
- 8 Haziran 2009
- 5.310
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Doğru başkanım :ayatollah:
Şınayder geliyomuş doğru mu beyler?
Doğru başkanım :ayatollah:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz ona kısaca ''Yemedi'' diyebilirmiyiz Soner Abi
Tabii öyle ama ciddi bir gilirişim olduğu belli çünkü haberler hep birbirini doğrular şekilde gidiyor
Yada hisseleri manipule ettide diyebiliriz kardeşim![]()
bizim müstakbel yenge adayımız
Gelmez olm bu adam, ümitlenmeyin sonra hayal kırıklığı kötü oluyor.
aziz bunu söyleyemez ki abi![]()

Biz sneijderin gelme ihtimalini sevdik Refik :sad007:
reklam icin yapıldı yarın gs tv izlensin diye yapılmıs bir haber unal baskanın vardır boyle hareketleri mesela ronaldinho terim istesin sonra bahane bulup aslında ben boyle demedim falan filan(sonuc: borsa oyunları ve kazanan unal baskan) sonra bir kere daha program muhabbeti oldu yine herkes bekledi transfer filan hatta bahri havadır dsunuyordu programı tekrar sonuc kazanan baskan ama ortada bir sey yok sonra yine terim istesin alayım haberleri sonra yalanladı kend kendini simdi de bu olay
bana yalan gibi daha dogrusu oyun gibi geliyor beyler gaza gelmeyin
Çok istedim Drogba gelmedi. Şimdi çok istersem Sneijder da gelmez. Gelmesin zaten. Görmek istemiyom o milimetrik paslarını onun![]()
adamın bir tane hissesi yok Galatasaray' da işkembe den konuşmayın. Tsn okumayın artık
Çok istedim Drogba gelmedi. Şimdi çok istersem Sneijder da gelmez. Gelmesin zaten. Görmek istemiyom o milimetrik paslarını onun![]()
ben dahil gelmez diyenlerin hepsinin içinde ufaktan bir kelebek uçuşuyor amahayırlısı inşallah.