Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emrah sen bilmiyorsundur heralde, ama ben hangi oyuncu icin gelmez dediysem gelmedi. Sneijder gelmez ve an itibariyle hayaller yikilir bu söz ile.
cimbom34 diye biri var şuana kadar hangi oyuncu gelicek dediyse nerdeyse hepsi geldi örnekmi burak rusyaya gitti gelicek dedi geldi hamit gelicek dedi geldi amrabat kulup açıklama yaptı vazgeçtik diye bu arkadaş inaılmaz ama gelicek dedi geldi son olarak herkes toure derken fransadan stoper dedi cris geldi ve en son sinejderle anlaşıldığını ve geleceğini idda ediyor:D sein bilfiğin bir transfer varmı :)

Shredder geldimi beyler

shredder_76606.png

cimbom34 diye biri var şuana kadar hangi oyuncu gelicek dediyse nerdeyse hepsi geldi örnekmi burak rusyaya gitti gelicek dedi geldi hamit gelicek dedi geldi amrabat kulup açıklama yaptı vazgeçtik diye bu arkadaş inaılmaz ama gelicek dedi geldi son olarak herkes toure derken fransadan stoper dedi cris geldi ve en son sinejderle anlaşıldığını ve geleceğini idda ediyor:D sein bilfiğin bir transfer varmı :)

Benim bildigim transfer var tabi ki, ama olumsuz tarafi. Yani kisaca gelmez.

hoca demedımı oynamayan oyuncuyu almayacagız

gerı donusumu olmayan oyuncuyu almayacagız dıye

sneijder zor ama olursa.. off

kerim frei da gelsin

birde trabzonlu olmama rağmen trabzonspordan bonservissiz birkaç yıldız aldık mı .. noluyo lan, yeter başgan :D

tekrardan başta başkanımız ünal aysal ve Fatih terim olmak üzere tüm aslanlara teşekkür ediyorum.. bize bu günleri yaşattıkları için!

2348723847 Euro verip sadece para için buraya gelecek adamdan ziyade Ribery'nin geldiği sezon takımda yarattığı etkiyi yaratacak topçu istiyorum ben arkadaş. Bulamıyorlar mı öyle adam?

İnanak mı yani renktaş çok ihtiyacımız var yeni bir duyumcuya :sad007:

2348723847 Euro verip sadece para için buraya gelecek adamdan ziyade Ribery'nin geldiği sezon takımda yarattığı etkiyi yaratacak topçu istiyorum ben arkadaş. Bulamıyorlar mı öyle adam?

Kalmadı öyle adamlar azizim, Avrupa takımları açtı gözlerini artık..

nerede Bernard lar, WEllington Nem ler, Felipe Anderson ler, niyee?

beyler spor programı varmı bugün?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt