Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

selamlar :) sneijder için dha'dan başka kaynak var mı?

kim verir o paraları guldurme m.united real dahil hiç kimse yıllık 10 milyon burut vermez bu adama biz veririrmiyiz bizde bence vermeyiz ama yarısını sponsor karşılarsa neden olmasın çınku böyle bir haber okumuştum guya telekom yarı parasını karşılıcak diye dunyaca unlu bir yıldızın

adam net 6 alıyor ve manu dahil herkes verir o parayı ayrıca parayı versek bile Türkiyeye gelmez

tam aradigimiz oyuncu bence

orta sahaya bakin

------Melo-------

Selcuk--Sneijder

:happynew:

beyler olmayacak isimler üzerinde gereksiz beklenti yaratıyoruz. daha gerçekçi isimlere yönelelim. sneijder kesinlikle olmaz. değil duyumcu hoca getirip okutsak yine olmaz... boşuna heveslenip de üzülmeyelim yine..

Sneijderi ben de cok istiyorum ama Zamaninda Elano bir iki hareket yapmadigi icin herkes gitsin dedi adama. Sneijder de daha cok pas atan sut ceken tip elano gibi. Adam gelirse yine bir iki hareket yapmadi diye gitsin dersiniz

inter veriyoda noluyo abi herşey para değil kariyerinde en verimli olacağı yaşta neden gelsin ? hem o parayı bizden önce vericek çok takım var

Sergen 6 ayda sneijdere prestij katabilecek bir takım ismi versene kardeşim. Herşey paraa değil ama şu an ş.ligi 2.turunda oynamak bir futbolcu için önemini açıklamaya gerek yok heralde. Hele 2 maç sonra çeyrek finale çıkma olasılığı %50 olan bir takımdan bahsediyorsak şu anda kimin gelip gelmeyeceğini kestiremeyiz.

Keza diğer transferler için birşey söylayemem borsa oyunu vs oldu ve işe yaradı bize gelir olarak döndü mü döndü, fakat ş.liginde ki konum şuan çok farklı bir noktadayız millet.

bu arada bu sinejder bizim aradımız oyunuc değilse hakana göre ozman takımda selçuk dahil hiçbiri bu takımın oyuncusu değil:D bizim takımın oyuncuları iniesta,xavi yaya toure bu kritere göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt