Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eski hatalara devam

illa ismi buyuk adam mi olmali? iste bu yuzden estonya bile futbolda biryerlere variyor ama turkiye bi cacik olmuyor

iste bu yuzden

al daha genc ve isim yapmak uzere olan adami, ne zaman kafa yapimiz degisek?

foruma selamlar sneijder konusunu takip ediyorum ülke futbolumuz çok anlık sevinçler ve üzüntüler yaşıyor transfer konusunda da anlık herşeyimiz fatih hocanın dün yaptığı basın toplantısında işlediği konular önemliydi sneijderin kalitesi tartışılmaz tabiki birçok kulübün kadrosunda görmek istediği bir oyuncu ama bizim geleceğe yönelik adımlar atmamız gerekiyor altyapı ve genç oyuncular maliyetleri az olan oyuncular tercihimiz olmalı yoksa bu ülke futbolu bugün sneijdere sevinir yarın quaresma gibi tekme tokat kulüpten atılır futbol geleneği oluşturmak gerektiği kanaatindeyim bunun en güzel örneğini porto gösteriyor.

antu mode on olmus yine bazıları

tadic'in bi tane golünü izlese adam utube'dan arda'ya benziyor demez lan, adam hollanda'nın ardası dedi.

eski hatalara devam

illa ismi buyuk adam mi olmali? iste bu yuzden estonya bile futbolda biryerlere variyor ama turkiye bi cacik olmuyor

iste bu yuzden

al daha genc ve isim yapmak uzere olan adami, ne zaman kafa yapimiz degisek?

mecbur renktas..bizim scout ekibini ne sandin... Porto degiliz..

ricardo pedrieli alıp burağın arkasına koymalıyız :yenieek:

Ya böyle heyecanlar olmasa transfer döneminin tadı çıkmaz. En güzeli her güzel habere heveslenmek :D Ama olmayınca da kafaya takmamak. Futbol nihayetinde, eğlencesine, makarasına bakalım :)

Biri Hagi'mi dedi ???

0F40BA1B1EE641F7B83A4F499D181F84.jpg

mecbur renktas..bizim scout ekibini ne sandin... Porto degiliz..

o zaman futbol ilerlemiyor diye aglamicaksiniz

oyle mecbur diye birsey yoktur benim felsefemde

alican arastiracan, bunun icin porto olmaya gerek bile yok, elin siradan takimlari buluyor da biz niye bulamiyoruz, ben demiyorum ki hic ismini duymadik birisini, ama shaqiri mesela gecen sene cok iyi bir ornek ti, tam cikisa hazir adam ve tam isim yapmamis... boyle ornekler lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt