Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gunun tek guzel haberı apacının yorungemızden cıkması oldu:ayatollah:

Nuri kaç yaşındasın sen söyle bi hele?

Scout a gerek yok herkes diyor burda bernard diye :SS:

tamamda Bernardi hangi takimlar takip ediyor..bize gore 10/20 genc futbolcu bizde oynuyabilir..ama onu seyretmek var, youtube yada televizyon araciliyla degil.. birde oyuncu o yasta bize gelmek istermi?

bizim scout ekibimiz baya bi arkada...

Tamam inanmayalım ama 9 takipçili komik bir hesabada inanmayalım

doğrudur hesabın takipçi sayısına bakmadım. ama benim bu olaya inanma nedenim bu hesap değil. 3 4 gün önce çıktı zaten bu haberler. biz burada nasıl konusuyorsak, man unt taraftarları da kendi forumlarında öyle konusuyor. sene başında fergusonuun senijderi nasıl istediğini biliyoruz. eee şu anda o parayı verebilecek kuluplerden biri. adam da ingiltere ye hayır demez. sen olsan burayı mı seçersin? hadi getim, geçmiş tecrübelerim ( reyes, forlan, r10, podolski vs...) artık bu tip sansasyonel adamların transfer haberlerine bakmıyorum bile. keşke gelse, herkesden çok isterim. ama 2 senedir affedersinizde bu konularda kek durumuna düşüyoruz. özellikle 2. başkan refikm arıkanın her transfer döneminde hafta da bir radyo spora çıkması, başkanın ( fatih terimin vetosu ya da başka sebep) veremeyeceği sözleri yerine getirememesi, bu konuda gülünç duruma düşürüyor. bakın takım iyi, ekonomi iyiye gidiyor bunlara lafım yok. ama avrupa deniyorsa , 16 yı geçip ileriye gidilmek isteniyrsa amrabatla falan olacak iş değil. keşke gelse, ama inanmıyorum

184575.png

bu çocuğu alsak

Sneijder geldi diyelim.

Nasil bir orta saha kurardiniz?

Rijkaard sistemi çok uyumlu olur bence:

Melo

Selcuk

Sneijder

o zaman futbol ilerlemiyor diye aglamicaksiniz

oyle mecbur diye birsey yoktur benim felsefemde

alican arastiracan, bunun icin porto olmaya gerek bile yok, elin siradan takimlari buluyor da biz niye bulamiyoruz, ben demiyorum ki hic ismini duymadik birisini, ama shaqiri mesela gecen sene cok iyi bir ornek ti, tam cikisa hazir adam ve tam isim yapmamis... boyle ornekler lazim

aliyorduk ama beceriksizlik yuzunden alamadik..bizim yanlis transfer politikamiz iste..

aliyorduk ama beceriksizlik yuzunden alamadik..bizim yanlis transfer politikamiz iste..

iste bunu alamadik diye eski aliskanliga donmemeliyiz, boyle tonlarca adamlar var, birisini alacaksin, bunu insallah hoca da anlamistir, dunku aciklamalari bunu gosteriyor arkadas

arkadas fazla ucma, sneijder iyi oyuncu ama superstar degil, bunu hollandalilar bile biliyor

Sneijder Superstar degil? haha... Saka gibi....:asd:

Tamam Tamam...:haha:

PS: önemli oglan,Superstar ne demek? bence Sneijder cok cok büyük bir yildiz ve inanilmaz mir futbolcu.

Maradona, Zidane, Hagi, Bre. Ronaldo vs vs başka bi seviye de oynuyorlardı topu. Tırnak içerisinde futbol tanrılarıdır bunlar, ağır olun yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt