Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bakam yarin Baskan ne dicek.

100% reportaj verecek mi GS TV'ye?

Fatih Terim'in açıklamalarını dinleyen arkadaslar halen Sneijder den falan bahsediyor şaka gibi , gelecek vaad eden futbolcu alacağız dedi bu isimler hayal ürünü..

Hoca'nın açıklamalarını yanlış okumuşsunuz. Hoca bize yararlı olacak oyunculara açığım dedi. Zaten öyle bişey olsa Hagi'dee alınmazdı.

he hü he hü bu saçma sapan duygusallığı bırakın artık hagi çok çok iyi futbolcuydu tamamda bu kadar abartmanın luzmu yok

Maradona:Benden sonra en beğendiğim futbolcular HAGİ ve Zidane

Şuan Messi ve Ronaldo hariç Haginin onda biri topçu yok piyasada

Beyler bu ülkede Alex'i bile Hagi ile kıyasladılar. Arkadaş Sneijder yazmış çok mu. Fakat Hagi'den büyük demesi yanlış.

Hagi bi kere efsanemiz, onun yeri bambaşka. Arkadaş biraz heyecana gelip büyük mesaj yazmış
:) Üstüne gitmeyin fazla..

nerden cikti bu hagi ile sneijder kiyaslamasi. suanda alabilecemiz en iyi 10 numaralardan biri Sneijderdir bidaha Hagi gibisi nah gelir

SNEIJDER > Hernanes,Kaka,Bernard,Lincoln,Arda,Hagi

:b5:

Sneijder.jpg

Hadi gel pampa. :ayatollah:

7 8 yasindaysan lafim yok f'sheur. degilsen okkali bir osmanli tokadini yedin bil kardes.

nuri in white, sato in blue

ass-kicking.gif

Maradona:Benden sonra en beğendiğim futbolcular HAGİ ve Zidane

Şuan Messi ve Ronaldo hariç Haginin onda biri topçu yok piyasada

iyide dostum aksini söylemiyorum ben zaten ama yok top diye oynar yok ayyakkabısının bağı olur yok bilmemne olur bahsettikleri adamlar kaka ve sneijder

Allah kahretsin okullar tatil olmuş Nuri sabaha kadar burda :sad007::sad007:

kuyttan bizimle ilgili alabileceği tek bilgi "adamlar bizi ben geldiğimden beri paso yeniyor" olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt