Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hoca'nın açıklamalarını yanlış okumuşsunuz. Hoca bize yararlı olacak oyunculara açığım dedi. Zaten öyle bişey olsa Hagi'dee alınmazdı.

Hagi ile ne alakası var kardesim? O gün öyle uygundur bugün böyle hoca bize giderkende katkı sağlaması lazım diyor ne anlarsın sen bundan?

Sneijder > Hagi yazmaya elim bile gitmiyor ama dünyanın en kısa fıkrası niteliği taşıdığı için yazalım.Çok güldük Nuri kardeş :)

hoca geri dönüşü olan oyuncu dedi, sneijderin geri dönüşü olmayacağını kim garanti edebilir, 32 yaşına geldiğinde bile satabiliriz amerikaya falan

Renkdaşlar elimde Alanyaspor ile oynadığımız hazırlık maçı var full maç isteyen olursa pm atabilir

Bugün de konu Sneijder'le geçti galiba.

Toure nin pederi alalım geri dönüşümün kralı gelir

hrrrs.jpg

iyi geceler renktaşlar , 12 saat sonra başkandan iyi haberler duymak dileğiyle

Bence en büyük olasılık Chadli kendinizi hazırlayın simdiden sonra basınızı taslara falan vurmayın..

emin olun ki 2012 yılı içerisinde burağın yaptıklarını da bundan 5 sene önce bir beşiktaşlıya söyleseydik aynı tepkileri vereceğini söylerdi ama şimdi tek yaptıkları kıskançlıktan kudurmak :cool:

Yok hacı burakla sercanı bir tutma burak en azından hep azimliydi birşeyler yapmaya çalışıyor çabalıyordu. Ben sercanda o ışığı malesef göremiyorum. Tamam senden süper star olmanı bekleyen falan yok ama bir adam hep üzerine koyacağına olanları çekip alır mı yahu. Yetenek var mı eyvallah var ama bi doygunluk var adamda, heves azim, heyecan yok. Yahu sen Galatasaraya gelmişsin cevhere bak. Ş.liginde adın verilmemiş düşünsenenize sizin başınıza geldğini. Adımı vermeyen o hocayıda, teknik heyetide moratrmak için elimden geleni yapardım.

Benim sercandan beklediğim açıkçası şu: yırtıcı+ bitirici olmayabilirsin. Hızlıda düşünemeyebilirsin ama senin daha yaşın kaç yahu otur frikik çalış. Sen burak ve selçuktan en az 4 yaş küçüksün, koy kendini onların yerine 4 sene sonra onlar emekli iken sen onların yaşında olacaksın öğren hacı frikik atmasını 4 seneye adam frikik yıldızı olur yahu, boş zamanlarında çalışsın durdun işte ne kaybeder.

Hem bizde olmadı mı, özelliklerinde yazar sercan yıldırım frikik atıyor tamam daha en kötü trabzon, besiktaşta oynarsın yine vitrindesin ama böyle bekleyerek bir yere gelemez. Gitsin buraktan selçuktan frikik bilgisi tekniği alsın. Elmanderden pozisyon bilgisi alsın. Hızlıda oyuncu tekniğinide geliştirdimi + duran top ver elini ispanya işte. Ama ne gerenk var değil mi istanbulun hatunları ona yeterde artar bile.

Hakan Balta dan iyi değildir herhalde

Hakan bunla top diye oynar ya bu adamın ne işi var bu takımda sırf ısmarlama haber taraftarı galyana getirmek için yapılıyor gibi geliyor..

Mesbah'ın ne işi var bizim gündemimizde herşeyi geçtim adam CL'de oynayamıyor zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt