Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kulüpler anlaşmasına rağmen transfer yattı çünkü sneijder Türkiyede oynamak istemiyor

Reddedince bitiyor mu yanii? Transfer süreci bu reddeden adam yarın 500 bin euro fazla para görünce koşa koşa gelir.Sakin olun biraz

o degilde Boateng ismi milleti gaza getirdi.. artik Diego'da gelse, Sneijderde gelse milleti kesmez gibi.. oyle bi hava olusturuldu malesef kotu oldu..

Boateng felan alamayiz arkadaslar.. kendimize gelelim ben dahil.. alabilirsek.. Diego,Sneijder.. bunlar bile zor..

aynen renktaş boateng olmazsa modric'ten aşağısı kesmez beni

Yahu adamla ilgilendiğimiz bile muamma iken, işin yattığının bilgisi nereden geldi de yas tutmaya başladınız?

snijder falan istemiyorum alın carlinhosu-interden coutinhoyu kiralyın tamam ne gerek var okadar para vermeye

sneijder yattmış :sad007:

Adam henüz 28 yaşında. 3 sene önce ŞL kupasını almış. Milli takımına final oynatmış dünya kupasında. Inter'e bakmayın adam hala formda. Türkiye'ye gelmesi gerçekten büyük mucize olur.

o degilde boateng ismi milleti gaza getirdi.. Artik diego'da gelse, sneijderde gelse milleti kesmez gibi.. Oyle bi hava olusturuldu malesef kotu oldu..

Boateng felan alamayiz arkadaslar.. Kendimize gelelim ben dahil.. Alabilirsek.. Diego,sneijder.. Bunlar bile zor..

aynen rdaş özilden aşşağisi kesmez beni bu saatten sonra

Sneijder gelirse kesin turu geçeriz gibi bir mantık yok arkadaşlar. Bu varsayımı doğru kabul edip sadece CL'de oynayamayacak diye kaliteli bir oyuncuyu reddetme lüksümüz yok. Bunları bir kenara koyarsak Sneijder'in geleceğini sanmıyorum. Gelse bile yıllık 6M€ gibi astronomik rakamlara gelir. Haliyle taraftar da, takım da adamdan iki kişilik katkı bekler. Yıllık 3 - 3.5M€ ya fit olacak genç birisini almak daha mantıklı. Harcayacak paran varsa da bonservise basacaksın.

sadece o İtalyan elemanın attığı twit yüzünden mi sneijder yattı diyorsunuz yoksa başka kaynaklar da var mı renktaşlar?

Sneijder, Boateng güzel isimlerde bunları alsak daha iyi olur bizim için :

Orta saha istiyorsak illaha Honda veya Hernanes, kanat'a Bernard bek Carlinhos.

Ama bunların ara transferde bir anda olması çok zor işte. O yüzden gerekli olanı yapmak lazım hemen sol bek ve orta saha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt