Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biz neden parayı basıp belhandayı almıyoruz. fener sanırım nakit para olayına kitlenmiş. belhanda bizde iyi gider

Yalnız Sneijder için gerçekten uğraşabiliyorsak demekki o bölge için para harcamayı göze almış yönetim. Umarım doğru isme harcanır o para. Ne cevherler var Fransa'da

Kimsenin bişey bildiği yok,hepsi sallıyor daha başkanın oraya kim için gittiği bile belli değil..Ordan burdan haberler alıp yazıyorlar..34cimbom34 nedir yahu allah aşkına..Bırakalım bu işleri 14.00 te belli olur bir çok şey..Şuan Gökmenin tweeti takip etmek en mantklısı çünkü şuan kanaldadır ve başkandan direkt bişeyler öğrenebilir programdan önce..

Sneijder, Boateng güzel isimlerde bunları alsak daha iyi olur bizim için.

Orta saha istiyorsak illaha Honda veya Hernanes, kanat'a Bernard bek Carlinhos.

Ama bunların ara transferde bir anda olması çok zor işte. O yüzden gerekli olanı yapmak lazım hemen sol bek ve orta saha.

aynen katılıyorum..hernanes'i 16M den aşağı bırakmazlar ama honda'yı alabiliriz koşa koşa gelir zaten..12 gibi bi rakama alınır

İlgilendiğimiz muamma falan değil artık. Alamıyoruz orası ayrı

Alamadığımız nasıl kesinleşti?

Meloda bile neler çektin.... benim ilgilendiğimize dair bir umudum bile yok ama..........şınayderi 1 gündemi ikna edeceksin bizimki gibi bir ligde oynamaya....bugün reddeder yarın arttırırsın parayı kabul eder.

Selamun Aleykum..

Başkan saat 14'de GS Tv'de olacak bakalım neler diyecek. Belki listedeki bir iki isimden bahseder.

Başkan önümüzdeki haftaya kadar transferi bitirmeye çalışacağız gibisinden bişeyler söyler.

Fatih Terim "Baskan listeyi aciklayabilir" demisti. Aciklasin bakalim Terim´in listesini. Herkes neyin ne oldugunu bilsin.

Yok Sneijder yönetimin listesinde, yok digeri Terim´in listesinde olayindan kurtulalim

Bugün kesin bişeyler söyleyecektir..Birine gittik İtalyaya oldu olmadı yada haber bekliyoruz falan çünkü sen gündüz canlı yayına katılacağın önemli bir programdan önce apar topar İtalyaya başkan sıfatıyla gidiyorsun hemen dönüyorsun..Bişeyler olmalı artık,hiç bişey söylemeden program kapatmak olmaz gibi..

Fatih Terim "Baskan listeyi aciklayabilir" demisti. Aciklasin bakalim Terim´in listesini. Herkes neyin ne oldugunu bilsin.

Yok Sneijder yönetimin listesinde, yok digeri Terim´in listesinde olayindan kurtulalim

söylesinde listeyi şeref yoksunu çakallar hırsızlar gitsinler fiyat arttırsınlar dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt