Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

#BaskanaSorun Biten veya son pürüzlerin kaldığı bir oyuncu transferi var mı?

Bir sorun sunu

sneijder'in transferi icin unal aysal'in bir petrol ve bir elektronik deviyle sponsorluk anlasmasi gorusmeleri yuruttugu de gelen bilgiler arasinda. isim sormayin sadece ipucu verebilirim.

eksi'den biri yazmıs..

KERİM FREI VE CICERO SANTOS’U ÖNERDİ AMA…

Kulübe yakın kaynaklar; geçen hafta gerçekleşen Ünal Aysal-Fatih Terim zirvesinde başkanın hocaya önerdiği iki oyuncunun Kerim Frei ve Cicero Santos olduğunu iddia etti. Bu sezon iki takımın formasını giyen Kerim’in transferi kurallar gereği mümkün değil. Geçmişte Avrupa’da tutunamayan Brezilyalı Cicero da kapalı kutu. Transferde yine bekletilen Terim, yönetime verdiği isimlerle ilgili gelişmeleri uzaktan takip etmekle yetiniyor.

Kim oluyor?

suanda Siem de Jong'un menejerini su soruyu ilettim..

Siem de Jong'a gercekten Galatasarayin ilgisi varmi dedim yoksa palavramiydi dedim? (hollandaca tabi)

Kesinlikle dedi ama Sneijderi alacak galiba Galatasaray dedi.. son dakika..

İrfan Kurtoğlu'nu gönderin italya'ya alıp gelmezse adam değilim... Hagi'yi getiren Sneijder'i hayli hayli getirir..

Ama zamanında Fatih Hoca Hagi'yi de red etmiş sonradan kabul etmiş..

suanda siem de jong'un menejerini su soruyu ilettim..

Siem de jong'a gercekten galatasarayin ilgisi varmi dedim yoksa palavramiydi dedim? (hollandaca tabi)

kesinlikle dedi ama sneijderi alacak galiba galatasaray dedi.. Son dakika..
oktay bey de doğruladiğina göre sniejder hayirli olsun rdaşlar

suanda Siem de Jong'un menejerini su soruyu ilettim..

Siem de Jong'a gercekten Galatasarayin ilgisi varmi dedim yoksa palavramiydi dedim? (hollandaca tabi)

Kesinlikle dedi ama Sneijderi alacak galiba Galatasaray dedi.. son dakika..

Whatsapp´de mi yazistiniz panpa? :)

Beyler Siem De Jong şampiyonlar liginde 6 maça çıktı. Gelse bile oynayamaz. İlgileneceğimizi sanmıyorum. Belki sezon sonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt