Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fatih terim net degil transfer listesinde bekliyoruz ve belkide yeterli bu kadro diyecek cıldırtıyor adamı ya fatih terim daha 2 gun once ne dedi ben listemi verdim diyerek topu yonetime attı yonetimde topu bomba sandı aldı karakola goturdu galiba hikayeler senaryolar devam

Arkadaşlar 10 numara gelecek kanat veya sol bek için Fatih hoca şe kararını verecekmiş

kerim frei süprizi diyorumm... hep yabancı demiş. transfer yerli almadan kapamadığımzı sezon yokk...

kerim frei şart. çünkü sadece sneijder yetmez.kanat yok bizde.çalım atamayan amrabatı izlemek istemiyorum.aslında chadli de alınmalı. çok aç gözlüyüm:D

baskan ne zaman transferi konusmaya baslasa illa biri araya girip konuyu degistiriyor sinir oldum iyice...

Ynt: Transfer Nöbeti

fatih terim net degil transfer listesinde bekliyoruz ve belkide yeterli bu kadro diyecek cıldırtıyor adamı ya fatih terim daha 2 gun once ne dedi ben listemi verdim diyerek topu yonetime attı yonetimde topu bomba sandı aldı karakola goturdu galiba hikayeler senaryolar devam

Kicindan anlama.

Sol bek acik konusunda durum oyle. Amma 10 sart dedi. Nasil dinliyorsunuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İki takviye kesin düşünüyoruz. Ama pozisyonlar sürekli değişiyor.Bazen solbek bazen sol açık oluyor Fatih hocanın kararını vermesi lazım dedi başkan

Yine borsa oyunları peşinde Ünal Aysal. Taraftarın beklentilerini yükseltiyor, yazık.
kesinlikle katılıyorum hep yazıyor umutlandırıyor zaten su lafı beni bitirdi FATİH TERİMDEN HABER BEKLİYORUZ BELKİ DE BEN EKSİKLERİMİ TAKIM İCİNDE HALLEDERİM diyecek dedi ya saka gibi 2 gun once zaten ben ruyamda gordum degil mi fatih terim basın toplantısında transfer listesini yonetıme verdim diye

zaaaaaaa bird sesi duyuyorum

Sneijder;

[video=youtube;YDauET-aP5g]https://www.youtube.com/watch?v=YDauET-aP5g[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt