Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başkana inanmayın..

fatih terim ne dedi: 6 ay-1 sene yatmış oyuncuya karşı olumsuz görüşteyiz demedi.

bende aynı düşüncedeyim. bu adam gelse 1 ay dan önce toparlayamaz. siz kolay zannediyosunuz bazı şeyleri. bu fizik güçle böyle bir ligte harcarlar.

drogba 3 ay maç kondisyonu olmasın, toparlayamaz. kendine bakmadığınıa biliyoruz açıkcası..

ben karşıyım böyle bir şeye.

carlinhos-kerim frei-

10 numara :bernard-belhanda-diego gerisi pahalı bizi aşar... oynayan ve performansı yukarda olan oyuncular tercih edilmeilidr..

Başkanım inşallah 2.Shaqiri vakasına benzemez. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. İnşallah alırız Sneijder'i.

Oğlum inanmayan inanmaz. Adam söyledi işte neticede Galatasaray'da sözüne inanılabilecek iki mevki var birinde Fatih Terim birinde Ünal Aysal oturuyor. Ha dediği çıkmazsa da çıkmaz. Adam oraya çıkıp "dur lan azcık şu taraftarla dalga geçeyim" diye söylemiyor bunları. Olmazsa da olmamıştır, bir aksilik çıkmıştır. Dünyanın sonu mu ?

kerim frei şart. çünkü sadece sneijder yetmez.kanat yok bizde.çalım atamayan amrabatı izlemek istemiyorum.aslında chadli de alınmalı. çok aç gözlüyüm:D

Frei transferi şimdi olamıyormus 2 takımla forma giymiş bi transfer daha yapamıyor anca şimdiden sezon sonu icin anlasılmıstır

Ynt: Transfer Nöbeti

kesinlikle katılıyorum hep yazıyor umutlandırıyor zaten su lafı beni bitirdi FATİH TERİMDEN HABER BEKLİYORUZ BELKİ DE BEN EKSİKLERİMİ TAKIM İCİNDE HALLEDERİM diyecek dedi ya saka gibi 2 gun once zaten ben ruyamda gordum degil mi fatih terim basın toplantısında transfer listesini yonetıme verdim diye

Okumandami yok?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
1907zeko - 08.01.2013 15:35[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Alırlar. Küçük yatırımcıyı çarparlar. bir yerleri dolandırırlar‚ olmadı devlet emirlerine amade zaten sneijder´ın parasını da öder. Bizim yönetimin yapması gereken araya girip sürekli fiyat artırması.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

oy yavru kuşum benim ağlama sen tamam almıyoruz ağlama :)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Kicindan anlama.

Sol bek acik konusunda durum oyle. Amma 10 sart dedi. Nasil dinliyorsunuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
nasıl net degil ya terim demedi mi transfer listesini verdim diye transfer listesinden ne anlıyorsunuz anlamıyorum sudur acıklıyayımda anla mesela 9 tane oyuncu listesi vermistir her bolge icin 3 icin 3 tane ve en az 2 bolgeye gerekli olsun diyelim 1. durum 2.durum 3. durum vardır ona gore artık is teknik direktorde degil yonetimdedir gider alır butcesine gore butce diyorum cunku butcen yoksa gidip snejderle ilgilenmen kasımpasaın lampardı getirmesi kadar abestir

Frei transferi şimdi olamıyormus 2 takımla forma giymiş bi transfer daha yapamıyor anca şimdiden sezon sonu icin anlasılmıstır

misimovici biz wolfsburgda oynadıktan sonra almıştık sonra dinamo moskovaya gitti ve oynadı :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt