Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

7bji3lvb.jpg

:D

Muslera gitmek isterse gider , bu kadar basit

he 20'den asagi giderse bence de az ama gercek bu

şu antu denilen ama sadece kuşlardan oluşan hayvanat bahçesini kapattırmak için ne gerekiyo ? siz söyleyin ben gereğini ilgili yerlere söyleyeyim:D

ne gerek varki okuyoruz gülmekten kırılıyoruz bence işler güçlerden sonra en komik yer orası :D oku oku gül

Sneijder kadar olmasa da, Chadli ismi de beni çok heyecanlandırıyor. :ayatollah:

Adam tam bir yetenek :yenieek:

1 transfer hakkı var. ne sanıyorsunuz siz yahu.. fatih terim vs kimse bilmeyecek akdar şey değildir o kadar..

Adaş ne dion sen Allah askına bosun atar yapıosun kimse hocaya bişey demedi abuk subuk konusma fikirlerimizi paylasıyoruz burda oluyomu olmuyomu diye fulham forması giymiş sonrada cardife kiralanmıs ordan bidaha transfer yapabiliomuyuz onu konusuyoruz bitanesi twitterda olmuo demişti o yuzden paslasıoruz bilip bilmeden ortamı germe

fatih terim de riera'yi nasil kullanacagini bilmiyor anlasilan ama sol tarafa mutlaka birini istiyor.

stoper + sol taraf + 10 numara böyle düsünüyor bence terim.

sneijder gelirse tek forvetli sistemde kanatlar da çok iyi işler. sneijder gerçek bi 10 numara oyun kurma, asist ve pas organizasyonunda bize seviye atlatacak diye düşünüyorum. o yüzden sneijder şuan yapabileceğimiz en iyi tercih bence.

AMKspor Chadli konusunda hakli cikti.

La bu adam 6 alıyomus falan diyelim bu adam ömür boyu 6m€ alıcak yani simdi ManU'ya gitse ona gel sana 6m€ verelim mi dicekler 6aydır oynamayan adam naz etmesin gelsin 4 + maç basına 3 yıllık sözlesme iste daha ne istiyomus :yenieek:

Belhand-Carlinhos ve Frei iyi futbolcular ama alt yapıdaki futbolcu kardeşlerimize Rol model olacak biridir Sneijder.

Tek boyutlu değil... forma sattırır takıma güven verir..

rol model mi olacak snejder... ben açık ve net bişey söyleyeyim. selçuk inanın daha iyisi ama aynı mevki adama okadar vermem..

10 numara forvet arkasıdır benim bildiğim, bu adam orta saha elemanı. hollanda selçuk inan versiyonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt