Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

niye kafayı yiyorsunuz ki??

bu benim düşüncem. ben adama kötü topçumu diyorum. eşinin oynadığı bu şey yüzünden, çok üstüne gidilir. ben şahsen klip umurumda değil.

oynamayan-pahalı bir adam o kadar para vermem diyorum. kalitesini-yeteneklerini tartışmıyorumm..

konuyda uzatmayınn.. 1 karşı 10 kaldımm...

susuyorumm:lol:

Depremi hissettinizmi istanbulda ?

Deprem oldu İstanbulda

Deprem oldu lan fena sallandı pc:SS:

bu karda kışta hiç yeri değil yahu :SS:

Aga tamam da sanane müslümanlığa bakış açısından ? Galatasaray'da oynayan yerli oyuncuların eşlerinin müslümanlığa bakış açısının iyi olduğunu nereden biliyorsun ? Benim bir ton arkadaşım var gece gündüz dine peygambere küfürler yağdırıyor şimdi bunlar hollandalı mı ? Anası babası türk. Anası babası müslüman.

Ayrıca öyle olsa bile sanane yani ? Ya da bize ne ? Amrabat müslüman da ne oluyor ? Sahada dökülüyor adam. Bırak isterse islamiyeti zerre kadar sevmesin. Sahada adam futbolunu oynasın kendi neye inanır karısı ne düşünür bizi alakadar etmez. Gollerini atsın, asistlerini yapsın parasını alsın otursun.

ayrica Islama bu turlu onem verenlerin su anki futbolu izlemesi bile garip.futbol taraftari olmasida garip.

hic geregi yok bu muhabbetin.

Snieijder Carlinhos in, Çağlar, Ceyhun, Sercan, Baros out.

Nicelik olarak küçülüp niteliki arttırmamız lazım.Şişkin kadrolarda birliktelik sağlanamadığı için iş zor oluyor.

_______________________________________Burak___________________________

___________________________________ ___(Umut)-------------------------------

___

-------------------------------------------Sneijder-----------------------------------------

------------------------------------------(Elmander)--------------------------------------

Amrabat-----------------------------------------------------------------------------Hamit

(Riera)---------------------------------------------------------------------------(Engin, Aydın)

---------------------------Selçuk--------------------------------------------------------------

--------------------------(Emre Ç.))-------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------Melo------------------------------

----------------------------------------------------------(Yekta)-------------------------------

Carlinhos--------------------Dany-------------------------Semih--------------------Eboue-------

(H. Balta)------------------(Ujfalusi)---------------------(Gökhan Z.)----------------(Sabri)-----

----------------------------------------Muslera------------------------------------------------

--------------------------------------(Ufuk, Eray)----------------------------------------------

Kadro budur:yenieek:

Rieraya haksızlık yapılıyo bence son derece iyi oynuyo.

bugn tartışma günüm..

eşinin kişisel tercihi filan, yok orda oynamış-burda oynamış. o kendini ilglendirir banane.

sen oynadığı klip tarzı bişeyi gördünmüü??

sırf müslümanlara nasıl bakış açısı olduğunu gösteriyor. biri kişiseldir-biri dinsel...

bu kadar basitse herşey çok rahatsınız anlaşılan..

isterse çıplak soyunsun sorun orda değil, müslümanlığı bakış açısı..

yok sanki öyle insanlar aramızda lütfen çok mükemmel insanların oldugu bi ülke ve din grubuna sahip oldugumuzu söylemeyin.

O değilde insan yenge dediğinin videosunu izler mi :o

Beyler,biri böyle bir Fotograf yapabillir mi?

AyP6Hl_CUAAo5Ea.jpg:large

GS Parcali ile....:)

Buyur parçalı ile Sneijder :b5:

hs5tj.jpg

gecmis olsun insallah olum felan oyle bir sey yokjtur.bu sogukta allah yardimciniz olsun.

Bakalım hangi sazan depremi Sneijder'in karısına bağlayarak sazanlıkta nirvana ya ulaşacak ?

Maltepe, Anadolu Yakasındayım ama hissetmedim bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt