Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.813
- 912
- 1.683
Cevap: Transfer Nöbeti
sneijder her zaman ülkemizde tatil yapmıyormu?bence kabul eder eşi
sneijder her zaman ülkemizde tatil yapmıyormu?bence kabul eder eşi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş yengeye kaldıysa kötü :confused::confused::confused:
NTVSPOR : "Galatasaray,Sneijder ve Inter'le her konuda anlaştı. Son kararı Sneijder'in ailesi verecek." Eyvah eyvah aile diyor.
NTVSPOR : "Bonservis bedeli 8 Milyon Euro. Sneijder'in cuma günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor." Hadi yenge kabul et.![]()
En korktuğum olay Sneijder gelirse hocanın onu 4-4-2 nin sol kanatında oynatması.
NTVSPOR : "Galatasaray,Sneijder ve Inter'le her konuda anlaştı. Son kararı Sneijder'in ailesi verecek." Eyvah eyvah aile diyor.
NTVSPOR : "Bonservis bedeli 8 Milyon Euro. Sneijder'in cuma günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor." Hadi yenge kabul et.[/
NTVSPOR : "Bonservis bedeli 8 Milyon Euro. Sneijder'in cuma günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor." Hadi yenge kabul et.![]()
Yenge dedi: Türkiye cok seviyorum bir tweet da...
İlla küfür yemek istiyo arkadaş başka kimsesi yok heralde gelmiş burdan salakça laf sokmalar falan diğer herkesten özür diledim bi o hariç
Chadlide gelirmi beyler?
Sneijder,Carlinhos,Chadli ücü gelirse, baya seviye atlariz bence.
sol beki iyi kötü idare ederiz ama 1 tane stoper kesinlikle almamız lazım ujfa ile danny ile olmaz ujfa ligin başlarındada dökülüyordu ve sakatlıktan sonra nasıl performans göstereceği belli değil , danny son haftalarda iyiydi ama bana hiç güven vermiyor