Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kaleciyle karşı karşıyayken topu geri oynayan Şeref Aydın kaleciye geri döndü :D

Koreografilerimizi yollayın beyler. Benim Twitter'ım yok. Benim için :)

Bence yengeye AVM lerin linklerini atalım işe yarar :asd:

baskan shaqırı senın eserın bunu unutma

evet maalesef oldu. bunun icin herkesten ozur diledim. ancak en azindan hayali bir durum yoktu. yani bu kadar yaklasilmisken, iki defa borsa duyurusu gelmisken, baskan ve fatih hoca isin neredeyse sonuclandigini belirtmisken ofsayta dustuk. kusura bakmayin tekrardan.

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]

iş son maça kalmış. evinde yıllardır ezdiğin rakibine şampiyonluk vermişsin. o maçta korku salamadık adamlara ellerini ayaklarını kitleyemedik. boşuna bahane üretmeyelim. olan oldu geçmişte kalmamak lazım ama bunlardan da ders almak lazım..[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

o gün maça bilet bulamamıştım‚ galatasaray ısınmaya çıkınca muslera´nın fotoğrafını çeken taraftarı görünce utancımdan yerin dibine girecektim‚ o an anladım zaten o maçtan bize ekmek çıkmayacağını...

antu dan hic gülecegim yoktu ne alem bu adamlar yahu.

Tweet atarken Turkce Ingilizce aksaniyla atmayin !! Gelecek adami caydirmiyak !!

Forma yapip foto cekip gondersek saglam olur haa

Hollandacasi olan arkadaslar buyuk is dusuyor ..!! :yenieek:

şeref reisin dediği gibi twitterdan baskı altına alalım.hem kaderde varsa zaten olur,bozmayın moralinizi.mutlaka bi 10 numara alıcaz.

Şeref'e yüklenmeyelim lütfen :D Hedefi gösterdi o,sıra bizde :D

Sneijder transferi gerçekleşirse bizi kimse tutamaz.

evet maalesef oldu. bunun icin herkesten ozur diledim. ancak en azindan hayali bir durum yoktu. yani bu kadar yaklasilmisken, iki defa borsa duyurusu gelmisken, baskan ve fatih hoca isin neredeyse sonuclandigini belirtmisken ofsayta dustuk. kusura bakmayin tekrardan.

yok be ne kusuru : ) senlik bi durum yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt