Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

istanbul halk otobüsü göle mi uçmuş :o

Ünal Aysalın İnter başkanıyla görüşmesini kıskanan Galliani başkanı kahve içmeye davet edip Kevin Prince Boatengi alternatif olarak önerdi.

SallaSpor Gazetesi Muhabir Oran Goygoylayan Milanodan bildirmiş beyler :)

böyle bir yıldız yabancı oyuncuyu Türkiyeye getirmek çok zor. Başkan kendini ve camiayı Sneijdere kilitlemiş anlaşılan. ama iş olmazsa ki hala olması çok zor transfer sezonu geçip bitmiş olacak sonunda yine uğraştık ama alamadık moduna geçecez. Kulübün bir B planı olması lazım. Bu arada onun içinde uğraşacaksın. Sneijdere cumaya kadar süre verdin tamam olmazsa vazgeçip diğer alternatifini alacaksın. sezon başında Kaka olayına dönecek buda. sonunda kalacaz amrabata :D

Stoper alınmayacak mı ? Alper potuk ne oldu ? Carlinhos da durum nedir? Chadli ile neden ilgileniyoruz? Sneijderin alternatifi mi yoksa Amrabat'a teklif mi var? Yerli almayacakmıyız ? Hakan Balta , Cağlar gibi kişilerinin durumu ne olacak Şeref Bey?

seref suan twitter hesebin varmi birtane senin adinda bir hesap var o seninmi yoksa fake mi

385335_10151329210957440_450905371_n.jpg

:asd::asd::asd::asd:

Yengeyi ikna edelim sadece onu alalım Wesley kalsın

lower their asking price

Biz niye herseyin fiyatiyla ugrasiyoruz aga basalim alalim :sad007::sad007:

[video]www.youtube.com/watch?v=Rp6ITxJCCC0[/video]

1.05

Sneijder vs Muslera :)

Arkadaşlar yengemiz twitterdan bir Fenerli'nin Fenerbahçe ve İstanbul'a gel tweet'ine cevap vermiş.

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@HarunKadan Istanbul is zeker mooi! Ben er vaak geweest, hou van Turkije! Maar wat er gaat gebeuren weet ik niet schat.. X

Çevirisi :
İstanbul Kesinlikle çok güzel! Birçok kez Türkiye'ye gittim! Ama ne olacak bilmiyorum

Tweet atarken Turkce Ingilizce aksaniyla atmayin !! Gelecek adami caydirmiyak !!

Forma yapip foto cekip gondersek saglam olur haa

Hollandacasi olan arkadaslar buyuk is dusuyor ..!! :yenieek:

Sneijder e : Eller üstünde tasinmak, General olmak, Avrupaya hodri meydan deme imkani senin elinde! yazdim

Yolanthe e: Model/Moda dunyasi inanilmaz imkanlar ve güzel havalar sizi bekliyor beraber gelin yazdim :b5:

Arkadaşlar yengemiz twitterdan bir Fenerli'nin Fenerbahçe ve İstanbul'a gel tweet'ine cevap vermiş.

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@HarunKadan Istanbul is zeker mooi! Ben er vaak geweest, hou van Turkije! Maar wat er gaat gebeuren weet ik niet schat.. X

Çevirisi :
İstanbul Kesinlikle çok güzel! Birçok kez Türkiye'ye gittim! Ama ne olacak bilmiyorum

Bu demektirki yenge zaten gelmeye dünden razı. İş Sneijder'de bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt