Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu transferde olmazsa cidden agir saydiririm yonetime yeter.yeter cidden ya kaç olacak bu.cocuk mu kandırıyorsunuz(tabi olmazsa)

evet koskoca GS başkanı yalan söylüyo arkadaşlar :(

Geldi mi Sneijder? :lol:

yok öyle birşey şimdi baktım.

Acayip bir bilgi kirliliği vardır. Borsa kuralları ve hisse senetleri için yapılmış bir bildiri durumunda şuan. Acele etmemek lazım sevinmek için.

malesef öyleymiş bi anda sevinçle paylaşmıştım ama :)

Amrabat 5 Milyon Euro hala 8 yazanlar var hala

Gerçeği 8 renktaş:) hatta yetiştirme bedeli de var...

Allah korusun oldu ki, transfer ettiğimiz gün araba ile kaza yaptı felç oldu yada öldü? Bizim cebimizden ne kadar çıktı? Ben transfere kızmıyorum ama gerçekleri saptırmamak lazım...

Yahu arkadas bi susun ya. Surda sevinsek mi sevinmesekmi düsünüyorum ama zorla söyleteceksiniz... Transferin basindan beri totem yapiyoruz kendimi ikna etmeye calisiyorum umutlanmamaya calisiyorum ama su an totemi kirdiniz ve baa bunu söylettiniz, yani bu demek ki, transfer resmi olarak sonuclandi. Simdi kesinlikle gelmez.. Bak hersey ben gelmez diyordum diye iyi gidiyordu, ama gecmis olsun hepinize, Sneijder gelir diyorum ve transferi yatiriyorum.

hayırlısı be gülüm

eğer gelmezce cidde biçimde borsa için yapılmış bir haraket olduğunu düşüneceğim artık.

İstanbul'da kar var Sneijder'in eşi kesin İstanbulu'u beğenir, kar yağınca İstanbul başka bir güzel oluyor.

O yüzden beğenme yönünde sıkıntı olmaz:)

Beyler ben Hakan Sipahi yi uzun süredir biliyorum sadece twitter dan degil. Size net söyleyebilirim ki, bu adam birsey bilmiyor. Drogba olayindan beri tanirim, baskalarina göre haber yapar.

Simdi bakin, Almanyada Gs-Inter oynarken ben arkadaslarima söyle birsey demistim : Sirf Sneijder icin gidiyorum maca

Yani kisaca Sneijderin o kücük ve temiz ayaklarina hayranim, ama batirdiniz herseyi. Yahu surda kac gündür Sneijder gelmez, bizde basarili olmaz diye totem yapiyoruz, sizin de derdiniz baska olmus. Tottem biter burda ve transfer olumsuz sonuclanir, totemim bu transferi buraya kadar getirdi. Simdi totemsiz Sneijder hayir diyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt