Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim Melo dan vazgeçip ortasahayı Selçuk Hamit Sjneider yapabilir......

elinde 2 üst düzey yabancı olacak ve bitanesini yedek oturtacak öyle mi. Sanmam sneijder transferi ile melo bütün enerjisini defansa verecektir. Melo sneijder arası bağlantıda selçuk reyis sağlar. Bitanede iyi solbek alsak yahu. Riera selçuk sneijder burak elmander 5lisi katliyam yapar

sevincim kursagimda kaldi....allah askina bu sefer olsun ya.....

bu transfer olmazsa ömür boyu atılırım forumdan şimdiden söyleyeyim

Beyler ben Hakan Sipahi yi uzun süredir biliyorum sadece twitter dan degil. Size net söyleyebilirim ki, bu adam birsey bilmiyor. Drogba olayindan beri tanirim, baskalarina göre haber yapar.

Simdi bakin, Almanyada Gs-Inter oynarken ben arkadaslarima söyle birsey demistim : Sirf Sneijder icin gidiyorum maca

Yani kisaca Sneijderin o kücük ve temiz ayaklarina hayranim, ama batirdiniz herseyi. Yahu surda kac gündür Sneijder gelmez, bizde basarili olmaz diye totem yapiyoruz, sizin de derdiniz baska olmus. Tottem biter burda ve transfer olumsuz sonuclanir, totemim bu transferi buraya kadar getirdi. Simdi totemsiz Sneijder hayir diyecektir.

yaw he he :)

Başkanın bugünkü açıklamaları, KAP'a bildirme zorunluluğu, hisse satışı planlıyor olmamız, daha önce yaptığımız ve gerçekleşmeyen bildirimler... Bunları düşününce korkuyorum açıkçası.

Gerçeği 8 renktaş:) hatta yetiştirme bedeli de var...

Allah korusun oldu ki, transfer ettiğimiz gün araba ile kaza yaptı felç oldu yada öldü? Bizim cebimizden ne kadar çıktı? Ben transfere kızmıyorum ama gerçekleri saptırmamak lazım...

Gerçeği 8 doğru.. bunun 5'i Kayserispor'un 3'ü yetiştirme bedeli Psv'ye verildi diye biliyorum ben Zaten o parayı da Amrabar maaşından fedakarlık etti..

bence acıklanmasının sebebi(borsada) baskan acık acık ilgileniyoruz dedi yani borsaya bildirmeselerdi ceza yiyebilirdik hala inanmam gelmeden inanmam :happynew:

Td'de fbli ergenin teki yazmıştır diye tahmin ediyorum beyler takmayın onu....

hepiniz küçük çocuksunuz var ya.bi şekere kanan çocuklar sizi.bbc haberi yalan

o kadar çok kap kazası yaşadık ki bir türlü sevinemiyorum.

saffet ulusoy açıklamış hakan sipahi kesin dedi..şeref geldi %99 dedi.hala neyi düşünüyosunuz anlamış değilim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt