Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burda coşup coşup sonra transfer olmazsa başkana saydırırım diyen arkadaşlar var. herşeyi abartmakta üstümüze yok. başkan görüştüm dedi. bundan dolayı kap'a bildirmek zorundaydık zaten. sonra gs tv de golleri yayınlanıyor diye ortalığa bi laf attılar. kap'a bildirdiğimizi gösteren haberde kalkıp baki mercimek'in görüntüleri yayınlamıyacaklardı heralde. allah aşkına sakin olun. adam gelirse zaten ortalığı dağıtırız.

ya başkan susacak ya da kapa bildirim yapılmayacak...taraftara umut verip sonra olmadı olmaz..ha olurda 5 sefer aynı şey olmaz...:mad:

Beyler daha demin Sneijder'in savunmanın arkasına attığı tope hareketlenen Burak süper bir gol attı. :( #Fifa13

En mantıklı görünen kiralık gelmesi. Sanırım anlaşıldı kiralık, tüm gelişmeler bunu gösteriyor.

BBC haberi tamamen yalan arkadaşlar. İnanmayın. Sneijderden korkan ve büyük ihtimalde türü kuş olan biri :)

50 bin euronun hesabını yapan yönetim Kapa para kaptırmamak için bu açıklamayı göndermiştir bence.

Hiç inanamıyorum geleceğine.

Yiğiter DUYAR @yiqiter

Sana şiir yazdım oldum derbeder, Yengeyi ikna etmezsen el alem ne der, Forvetteki partnerin Johan Elmander, Kop gel hadi WESLEY SNEIJDER!

Yiğiter DUYAR ‏@yiqiter

Sana şiir yazdım oldum derbeder, Yengeyi ikna etmezsen el alem ne der, Forvetteki partnerin Johan Elmander, Kop gel hadi WESLEY SNEIJDER!

Şeref Aydın gelmiş ne dedi birisi koyabilir mi buraya arkadaşlar

[h=5]Sana şiir yazdım oldum derbeder,

Yengeyi ikna etmezsen el alem ne der,

Forvetteki partnerin Johan Elmander,

Kop gel hadi WESLEY SNEIJDER![/h]

Totem için yazdığına bi ben eminim sanırım:) zira beğenip beğenmediğin futbolcu tiplemelerini uzun süredir okuyorum :yenieek:

Yahu birde gelsinde ben yanarim, yeterki gelsin. Sneijder icin canim feda olsun. Ama bence yine gelmeyecek.

arkadaş hakan sipahi kim yahu bi allahın kuluda cevap vermiyor yav

Soner o birsey bilmez, salliyor, ya tutarsa iste.

Topal sakatlandi, S.Sahin girdi adamim benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt