Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BBC haberi düne dayandırıyor. Resmi olarak görüşmeler başladı net olan bu bilgi. Bu saatten sonra olmasını ummak abi başka her şeye kulak verirsek kafa karışır.

valla olmazsa bn tutamam kendimi şimdidien burda tüm yaşanılanlar için helal edin hakkınızı

O değilde Sneijder kaç numarayı giyecek ? :trollface:

Başkan niye böyle bi riske girdiki yine . Önce bütün anlaşmalarını yap bitir olayı sonra bildir kagıda dök. Hele ki daha önce başımıza birden fazla gelmişken. Resmen sevinemiyorum Sneijder gibi bi adamın bize gelme olasılıgı var ve sadece takip ediyorum

sneijder gelmesini çok isterim.Transfer bence olmayacak o yüzden kap açıklamasına sevinmedim

Güntekin onay : sneijder'in GS'ye gelecek olması beni bile heyecanlandırdı !

Transfer Nöbeti

Bu transfer benim açımdan öle bi hal aldı ki gerçekleşmediği her saat olmayacağına inanıyorum :)

Şuan sneijdere 2 teklif varmış resmi olarak biri bizden diğier anzhi den şuandada inter forumlarında konuşuluyor bu transfer. zor olduğunu düşünüyorlar bize gelmesinin

Beyler bence şimdiden alternatifinin kim olduğunu düşünelim.

Melo'nun kimle husumeti varsa Galatasaray geliyor. :asd: Olympiakos maçında Riera ile takıştı bize transfer oldu,Kayserispor maçında Amrabat'la takıştı o da geldi,Brezilya-Hollanda maçında Wesley Sneijder ile atıştı bu da olmak üzere.Melo'dan Messi'ye sataşmasını bekliyoruz. :asd:

Yahu biraz sevimistim ama hersey pisman oldum simdi, takip edememistim gelismeleri, forumdaki üyelere güvenleim dedik, ama bunlarin algilama organi nerdeki acaba...

Zaten herkes inanmak istediği gibi inanınca böyle oluyor. Biraz düşüneyim diyen kişi çok yok. Twitter'dan mesela alakasız şeyler paylaşılıyor ve yalan mı değil mi kontrol bile etmiyorlar.

Zaten gazetecinin yorumu... fair to say that diyo kesin degilki ben sadece cevirdim:D... ne adamsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt