Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

her şey iyi hoşta bu adamneden bu sezon neredeyse hiç oynamamış.sorunlu bir tip mi yoksa sakat mı.şampiyonlar ligine kadar form tutabilecek mi ????

Beyler yanlız melo-Selçuk-sneijder-Hamit-amrabat-Burak performans acısından olmasa da isim olarak gercekten sexy :) Ünal bastan haklı ya çok sexy bir kulubuz :) şimdi kuşlar düşünsün :))

Melo'nun kimle husumeti varsa Galatasaray geliyor. :asd: Olympiakos maçında Riera ile takıştı bize transfer oldu,Kayserispor maçında Amrabat'la takıştı o da geldi,Brezilya-Hollanda maçında Wesley Sneijder ile atıştı bu da olmak üzere.Melo'dan Messi'ye sataşmasını bekliyoruz. :asd:

ujfaaa dönsünde oda gelirrr :):lol:

Zaten herkes inanmak istediği gibi inanınca böyle oluyor. Biraz düşüneyim diyen kişi çok yok. Twitter'dan mesela alakasız şeyler paylaşılıyor ve yalan mı değil mi kontrol bile etmiyorlar.

Bi akillanamadik bir türlü. Her KAP aciklamasi sonra Twitter da bir cok kisi cikip olumlu konusuyor, ama bakin yarin ve persembe günü nasil herkes susacak. Geciniz ya, Seref birsey dememis.

boateng de mi geliyormuş :akansular:

her şey iyi hoşta bu adamneden bu sezon neredeyse hiç oynamamış.sorunlu bir tip mi yoksa sakat mı.şampiyonlar ligine kadar form tutabilecek mi ????

İnter le ekonomik olarak anlaşamadılar. Yıllık ücretinde indirime gitmedi İnter de kadro dışı bıraktı

Transfer Nöbeti

Ben hala gelmeme ihtimaline kendimi hazırlıyor ve gelmez diyorum çok zor bu transfer

Bi akillanamadik bir türlü. Her KAP aciklamasi sonra Twitter da bir cok kisi cikip olumlu konusuyor, ama bakin yarin ve persembe günü nasil herkes susacak. Geciniz ya, Seref birsey dememis.

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/132225-transfer-nobeti-543.html#post5684436

ben artik bu duyum muyum islerine girmiyorum. zaten uzunca bir suredir de yazmiyorum hic. sneijder ismi ortaya cikinca eksi de bir gorus paylastim, bunun ustune gelip buraya da biseyler yazayim dedim.

bence sneijder'e fazla kaptirmayin kendinizi. daha önce de bircok kez yurt disi seyahatleri yapildi. forlan, reyes, shaqiri, podolski. bunlarin hemen hepsi olumsuz sonuclandi, alayi unal aysal'a giydirdi :-) ilgilendigimizi baskan aciklamis zaten. kuluple anlasmak kolaydi, ki anlasmislar. asil mesele oyuncu. ntv spor oyuncunun cuma ya kadar izin istedigini soyluyor bu dogru diye biliyorum. ben de sizin gibi bekliyorum. yerinizde olsam twitter dan herife baski kurardim. ise yarayacaktir emin olun:yenieek:

bu arada twitterda cakma bir seref aydin hesabi var. benim adimi kullanarak mesajlasma falan yapiyormus. kendisini detayli olarak dun savciliga sikayet ettim. gelismeleri gorecegiz.

bu arada biraz gec olacak ama, hepinizin yeni yilini kutlarim.

şeref bunu da dedi hakan :b5:

şeref aydın ın dediklerini okumadan önce burdki yorumları okuyunca sanki olumlu konuşmuş zannettim ama şeref bey aslında olumsuz konuşmuşizira önceden de bildirilip olmayan transferler oldu buda öyle olabilir manasına gelebileck şeyler söylemiş,ki klüple değil oyuncuyla anlaşmak lazım demiş,yani hala oyuncuyla anlaşılmadığı açık.bence de zorunluluktan yapıldı bu açıklama aslında sayın aysal ın programa çıkacağı ve transfer sorulacağı gün gibi ortadayken isim telaffuz etmesi son derece yanlış oldu,sanmıyorum ki sayın başkan isim telaffuz etmeseydi kap açıklaması yapılsın.bence başkan iyi niyetli ama birazda herşey oluduktan sonra açıklama yapsa daha ii olacak sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt