Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaz ayında da bu KAP tedirginliği vardı ama hiç bir transferde problem olmadı..Geçen sene devre arası bildirimlerinden sonra işi sıkı tutuyordur yönetim..Sanmıyorum bişeyleri kesinleştirmeden artık KAP'a bildirim yapılması durumu olmaz..Zorunluluk derseniz,bi bize mi zorunlu arkadaş bu iş..Kimsenin bildirim yaptığı yok Belhanda,Nene falan diğerleri bildirim mi yaptı..

Temkinli olmakta fayda var tabi ama bildirimden sonra da insan umutlanmıyo değil.

Daha kesinleşen bir şey yok. Hemen gaza gelmeyelim, yoksa büyül hayal kırıklığı olur olmazsa. Fakat heyecan verici bir durum, umarım gerçekleşir ve bize büyük katkıs sağlar.

bu transferin olacağını sanmıyorum zaten interle anlaşılmış olması zor birşey değil .önemli olan oyuncuyla anlaşmak oda çok zor gibi geliyor bir mucize olurda umarım bu transfer gerçekleşir.

Kadrolari yapalim beyler :asd:

Muslera

Eboue Semih Dany Carlinhos

Melo Xelcuk

Hamit Snejder Amrabat

Burak​

BAG_hVwCMAA6kSI.jpg:large

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sneijder gelirse Admin olacaksın diye o bakımdan dedim yabancı dil + bir hobby gerekte admin olmak için

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Yok sagol kardesim, ben admin olursam sen burda olmazsin büyük ihtimal. Ondan salla gitsin be dostum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt