Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.884
- 20.637
- 2.333
Cevap: Transfer Nöbeti
Ben yükledim çoktandır ne vereceğiniz bana.
Ben yükledim çoktandır ne vereceğiniz bana.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Walter Samuel'i gençliğinde de sevmezdim sırf sertlik, agresiflik vardı, kıvraklık yoktu umarım gelmez. Yabancı stoperi ne yapacagız ki? İlla stoper alacaksan S.Taşçı'yı al.
Önemli soru Sneijder İnter formasıyla Avrupa Liginde oynadı mı? Oynasa da Ş.Liginde oynar ama 3 oyuncudan ancak 1'i A.Liginde oynamış olabilir. Yani Serdar Taşçı ve Sneijder'i alsak bile ancak birini Ş.Liginde oynatabiliriz.
Şimdi baktım Vaslui maçında oynamış sadece 1 maç. Yani oynamış 1 oyuncu hakkı Sneijder ile doluyor, S.Taşçı ya da Ömer Toprak gelse bile Ş.Liginde oynayamayacak.
Kısacası yabancı stopere gerek yok Dany-Semih-G.Zan-Ujfa yeter. Sol bek (mumkunse carlinhos'tan daha iyisi olsun) + Kerim Frei
SON HABER!!!! NTVspora gore 8m euro karsılıgınsa anlasmısız ve snejderlede yıllık ucret konusunda da anlasılmıs fakat kendisi cumaya kadar muhlet istemis esine danısacakmıs
aaaa deme öyle ırkçılık mı varmış türkiyede aaaaaa
Benim için hala %50'in altında gelme ihtimali. EN kötüye hazılıyorum kendimi. Alternatifleri de iyi olsa bari.
bu arkadasi taniyan varmi?
Ben yükledim çoktandır ne vereceğiniz bana.![]()
Ben Chadli'ye bile ihtimal vermiyorum, yani Sneijder'e hic veremiyorum acikcasi.
Kazim Avci @kazimavci
Her şey Sneijder'in o ıslak imzayı atıp atmamasına kaldı.. o da, türk futbolu adına inşallah olur
Bu ismi taniyorum sanki. Selcuk transferinden? Menejer degilmiydi bu adam?
Sneijder : Türkiyede futbol oynamak istemiyorum.
Benim için hala %50'in altında gelme ihtimali. EN kötüye hazılıyorum kendimi. Alternatifleri de iyi olsa bari.