Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eger alirsak Sneijder'i..

Devre arasinda Sneijder'i getirenler sezon sonu sol beke Ashley Cole'u getirmeliler :b5:

14448d1279899788-d-d-d-b-6024-bond.jpg

şu internette "küçük takımın büyük futbolcusu olur" diyeni de gördüm ya. Helal olsun valla.

Yalnız ALLAH göstermesin ters köşe olursak kadiköyde ki fener deplansmanına kadar kimse dogrultumaz bizi

Shaqiri konusunda bız klubuyle anlasamadıgımız ıcın yattı transfer.Sneıjder konusunda en azından klubuye anlastık.1-0 ondeyız :D

gece nasıl olsa seve seve uyumaya gidecek kuşlar.işi gücü olmayan,boş avareler değilse tabi.gece daha iyi bura

Şampiyonlar liginde tek forvet çıkarız artık.

Ligde 2 forvet+ Sneijder gidermi bilmem.

Timur Kunt ‏@timurkunt

Wesley nike ile sozlesmesinden dolayi sadece nike ile anlasmasi olan kluplere gidebiliyor ! GS nike'in 6 milyon euro sponsor olmasini bizim de turkiyede henuz cok para etmeyen (cunku dunya capinda star yok daha) imaj haklari nike lehine rahatlatmamiz soz konusuymus.Nike'in 5.buyuk accountuymusuz; buradaki nike yoneticileri soyledi!

oyle biri sneijder galatasarayda yazdi ve gitti,

sordum bu kim diye cevap veren olmadi

Yanlış hatırlamıyorsam o arkadaş bir kaç kez daha kaynaksız duyum paylaşmıştı geçenlerde yine ceza aldı diye hatırlıyorum karışıklık olduysa kusuruma bakmasın ama soyadı albayrak olan biri geçen baya sövdürdü kendine sonra ceza aldı gitti.

Sneijder'i alıp dengeleri neden bozarsın arkadaş o kadar genç yetennek varken . bide sistem değişikligi ne kadar mantıklı :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt