Bekir Balım
Sarı Üye
- 20 Ocak 2011
- 445
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
şimdiye kadar ki en iyisi buydu
şimdiye kadar ki en iyisi buydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dengesi ?
Yakışır :016::animation:
![]()
sabriye verdin parayı verecek değilsin , 4.5 milyon euro gibi senelik paralardan bahsediliyo
Sneijder'i alıp dengeleri neden bozarsın arkadaş o kadar genç yetennek varken . bide sistem değişikligi ne kadar mantıklı :s
hakan sensın demı bu

Ya Soner birsey bilmiyorsun ya, ben bu adamin gelmesini ne kadar isterim biliyormusun, ama olmayacak iste..![]()
sabriye verdin parayı verecek değilsin , 4.5 milyon euro gibi senelik paralardan bahsediliyo
Açıklandığı gün gider bu sezonki 2. formamı alırım net.
Ama gerçekten zor be.
Hakan kendini 6. Kat dan aşağı atsan ölürmüsün acaba yoksa bana birşey olmadı diye burdan mesaj mı atarsın merak ettim de canım :/
Evet hayirdir ? Sende iyice sacmalamaya basladin görüyorumki. Takimimiz sürekli siyah sort ve byaz forma giyiyor, yani hepsi BJK pesinde diyorsun? Yönetim bile feda demis yani öylemi ? Sacmalamaya devam..
yengede maşallah erik gibiymiş kütür kütür![]()
Saçmalamayın lutfen . galatasaraylılığımı tartışma konusu yaptırtmam .adam iyyi olabılır ancak her iyi adam takıma katkı sağlayacak degil ya zamn gosterir yararınıda tbi ama genel olarak sistem değişikliği dogrumu oradaym .
O değilde beyler Free kick'leri kim kullanacak![]()
abi çakmak dedim bana kızdı![]()